Τι τους έπιασε όλους; Γιατί βιάζονται τόσο πολύ; Ποιες "καταστάσεις" πιέζουν τα κράτη για να προχωρήσουν στην εφαρμογή συστημάτων ηλεκτρονικής "εξυπηρέτησης"-παρακολούθησης των πολιτών τους; Από ανατολή σε δύση αυτή είναι η λύση των προβλημάτων μας; 


REUTERS - ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ: Σχέδιο για την χορήγηση εθνικών ηλεκτρονικών δελτίων ταυτότητας !!!


Το διαλυμένο από τον πόλεμο Αφγανιστάν στερείται βασικών εθνικών υποδομών. Παρόλα αυτή την Κυριακή η κυβέρνηση ανακοίνωσε το σχέδιο κόστους 100 εκατομμυρίων δολαρίων για το ηλεκτρονικό σύστημα ταυτοποίησης των πολιτών με κάρτες που θα δοθούν σε όλους τους Αφγανούς εντός πέντε ετών.


Ο Υπουργός συγκοινωνιών δήλωσε ότι οι ταυτότητα θα έχει τσιπάκι (πλινθίο κατά το Ελληνικόν) και θα περιλαμβάνει στοιχεία για την άδεια οδήγησης, την άδεια κυκλοφορίας οχήματος και την υπογραφή. Έτσι θα γίνονται πιο δίκαιες, πιο διαφανείς και πιο αποτελεσματικές οι μελλοντικές εκλογές στη χώρα.


Μετά από τρεις δεκαετίες συγκρούσεων, το Αφγανιστάν προσπαθεί να ανασυγκροτήσει την οικονομία του και τις καταρρέουσες υποδομές όπως δρόμους, ηλεκτρικό ρεύμα και την πρόσβαση στο νερό.


Το Σεπτέμβριο οι βουλευτικές εκλογές στιγματίστηκαν από εκτεταμένους ισχυρισμούς για απάτη, συμπεριλαμβανομένων των εκθέσεων για χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας από ψηφοφόρους και επαναλήψεις ψηφοφοριών.


"Θεωρούμε ότι αυτή είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του Αφγανιστάν," είπε ο Υπουργός Επικοινωνιών και Τεχνολογίας της Πληροφορίας Amirzai Sangeen μετά την υπογραφή της σύμβασης 101,5 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμβαση που υπογράφηκε με την αφγανική εταιρεία Grand Technology Resources.


"Στη χώρα μας η ανάγκη για ορθή ταυτοποίηση είναι ένα πολύ επείγον θέμα", είπε. «Το να δώσουμε δελτία ταυτότητας σε όλους είναι μια διαδικασία ... μάλλον τριών έως πέντε χρόνων."


Το Υπουργείο Οικονομικών θα χρηματοδοτήσει το έργο από τον προϋπολογισμό για την ανάπτυξη του, καθώς η κυβέρνηση πιστεύει ότι το σύστημα θα συμβάλει στη βελτίωση της ασφάλειας της χώρας.

http://www.reuters.com/article/idUSTRE6BB0P720101212

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο Αντίχριστος (κάποιοι λένε για τον David Rothschild ο οποίος έχει τα "προσόντα" http://aprogrammatista.blogspot.com/p/david-mayer-de-rothschild.html - το reuters είναι άραγε δικό τους;)
είναι έτοιμος να εμφανιστεί και οι απανταχού της γης σιωνιστές μασόνοι προσπαθούν να σφυρηλατήσουν τις αλυσίδες όλων των ανθρώπων με τη παγκόσμια εφαρμογή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης;
Μέχρι τώρα ο πολίτης προσπαθούσε να αποδείξει τη ταυτότητα του στο κράτος με τη προσκόμιση των απαραίτητων εγγράφων και πιστοποιητικών. Από πότε το κράτος ενδιαφέρεται να αποδεικνύει εκείνο τη ταυτότητα των πολιτών του και για ποιο λόγο; Αλήθεια γιατί να υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον για το που να βρίσκεται κάθε άνθρωπος, τι να καταναλώνει και όλα του τα προσωπικά δεδομένα να σχηματίζουν ένα ολοκληρωμένο προφίλ το οποίο να μπορεί να είναι διαθέσιμο οπουδήποτε στον κόσμο λόγω της ψηφιοποίησης των δεδομένων;
Μήπως για να μας παρακολουθούν όλους στενά και κατ επέκταση να μας ελέγχουν ενώ παράλληλα μας οδηγούν στον απόλυτο έλεγχο της αχρήματης κοινωνίας; Μήπως οι ελιτιστές επιθυμούν τη μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού και για αυτό θέλουν να ξέρουν τα πάντα για εμάς επειδή μας φοβούνται όσο είμαστε πολλοί;
Ας μην ξεχνάμε, ότι ήδη το βίοτσιπ είναι έτοιμο, γίνεται ένα με το σώμα και δεν μπορεί ποτέ να αφαιρεθεί.
http://www.youtube.com/watch?v=vmAaLIl_2q4
Οι συναλλαγές μας θα γίνονται μέσω τσιπ το οποίο τώρα θα είναι στη κάρτα και μετά καλώς ήρθατε στη μόνιμη λύση της εμφύτευσης αφού η κάρτα εύκολα χάνεται ή στην κλέβουν. Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Μέχρι τώρα όλο ψέματα μας λένε και έχουν υποθηκεύσει τη δημόσια περιουσία της πατρίδος μας για τα χρέη που άλλοι έκαναν από τους οποίους κανέναν δεν τιμώρησαν, ούτε καν αυτόν που ομολόγησε την ενοχή του! Δεν θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν συνεχίσουμε να τους εμπιστευόμαστε; Το ότι επιθυμούν τη παγκόσμια διακυβέρνηση που συνεπάγεται την ουσιαστική κατάργηση των συνόρων των κρατών μας το έχουν ήδη δηλώσει! Η διάλυση των συνόρων αναφέρεται ως στόχος στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και σε δημοσιεύματα της μασονικής Στοάς της χώρας μας. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν ρωτάει αλλά επιβάλλεται και μάλιστα όχι μόνο σε κρατικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό.
Και σε τελική ανάλυση, εξαφανίζεται η μεσαία τάξη της χώρας μας λόγω οικονομίας (αν και ούτε αυτό πετυχαίνεται αφού δεν υπάρχει ανάπτυξη) και θα πληρώσουμε και 100 εκατομμύρια € για την ηλεκτρονική κάρτα ενώ η Μέρκελ θέλει να μας οδηγήσει σε ελεγχόμενη χρεωκοπία; Δεν θα ήταν λογικό να μας το προτείνουν αυτό αφού βγούμε από το ΔΝΤ;

Δημοσίευση σχολίου

top