σχόλιο ID-ont: Με τόση τεχνολογία και σε τέτοιο βαθμό, ο φυσιολογικός άνθρωπος, κανονικά, πρέπει να αισθάνεται γυμνός. Τίποτα κρυφό, τίποτα προσωπικό! Όλα φόρα παρτίδα για την ανάγκη της εξυπηρέτησης και της ευκολίας. Μια ζωή "διάφανη", καθόλου όμως ελεύθερη... Πρέπει να προβληματισθούμε για το που είναι η "κόκκινη γραμμή". Οι τεχνολόγοι σκέφτονται, σχεδιάζουν, προτείνουν. Εμείς; Καταβροχθίζουμε αδιαμαρτύρητα ότι μας προσφέρουν; 

 

newsit: Tα Microsoft office Labs κυκλοφόρησαν ένα εντυπωσιακό βίντεο που μας δίνει μία μικρή γεύση από το μέλλον όπως το φαντάζεται η Microsoft.

 

Παρά το γεγονός οτι στο βίντεο δεν φαίνεται πουθενά το λογότυπο της Microsoft ούτε κάποιο γνωστό λειτουργικό της, η εταιρία δίνει στον θεατή ένα μέλλον, στο οποίο οι οθόνες είναι λεπτές σαν χαρτί, τα κινητά τηλέφωνα είναι ένα μικρό κομμάτι γυαλιού και όλες οι επιφάνειες διαθέτουν ολογραφικές απεικονίσεις.

Επίσης σύμφωνα με το βίντεο ο χρήστης θα μπορεί με ένα απλό άγγιγμα να μεταφέρει έγγραφα και αρχεία από το ένα αντικείμενο, ενώ ακόμα και τα παράθυρα των αυτοκινήτων και των σπιτιών, λειτουργούν ως οθόνες.

Το βίντεο είναι αρκετά εντυπωσιακό και ίσως και να μην απέχει και πολύ από πραγματικότητα την σε μερικά χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=103463&catid=14

Αντίστοιχη πρόταση έχει καταθέσει και η εταιρεία Corning: http://id-ont.blogspot.com/2011/09/video.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top