σχόλιο ID-ont: Έχετε δει ανάλογο δημοσίευμα από το ΕΘΝΟΣ, το ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, την REAL NEWS το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και τις άλλες "μεγάλες" εφημερίδες; Γιατί μόνο ο Ριζοσπάστης και η Ελεύθερη Ώρα φιλοξενούν αυτές τις ανησυχίες; Μήπως δεν είναι υπαρκτές; Μήπως είναι φανταστικές ανησυχίες στο μυαλό κάποιων "περιθωριακών" στα αριστερά και στα δεξιά του συστήματος;

ΟΧΙ βέβαια! Απλά όλες οι "μεγάλες" εφημερίδες είναι του συστήματος και το σύστημα, -αφού παρεμπιπτόντως μας "έσωσε" με τα Μνημόνια από την οικονομική καταστροφή- θέλει τώρα να συνεχίσει την σωτήρια εφαρμόζοντας και την "Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση"!

Στρατευμένες λοιπόν από και υπό το σύστημα, οι "μεγάλες" αυτές εφημερίδες αποσιωπούν συστηματικά, χρόνια τώρα, τις ιδέες και απόψεις που είναι κυρίαρχες σε άλλες χώρες, πχ στην Αγγλία. Και ποιες είναι αυτές οι απόψεις; Απλά ότι όση "εξυπηρέτηση" φέρνουν αυτές οι Κάρτες -που όπως έχουμε αποδείξει από αυτό εδώ το blog η εξυπηρέτηση μπορεί να έρθει με την οργάνωση του Δημοσίου, δεν χρειάζονται Κάρτες- άλλη τόση υποδούλωση δημιουργούν.

Απλά οι πολίτες δεν το καταλαβαίνουν γιατί πρόκειται για "φανταζέ" υποδούλωση, προσφέρεται σε γυαλιστερό περιτύλιγμα και συνοδεύεται από βαρύγδουπους όρους: Ακούς εκεί θράσος, τον "Χαλκά του Σκλάβου" να τον βαφτίζουν "Κάρτα του Πολίτη" !!!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ» - Χρησιμεύει στον έλεγχο των συνειδήσεων

Σφραγισμένες με την ένδειξη «κάρτα αποδείξεων» θα πρέπει να είναι οι αποδείξεις λιανικής πώλησης τα δεδομένα των οποίων καταγράφουν οι φορολογούμενοι στη «φοροκάρτα» τους.

Αυτό προβλέπεται σε απόφαση του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκε χτες στη δημοσιότητα. Με τον τρόπο αυτό -της σφράγισης των αποδείξεων- επιδιώκουν να εμποδίσουν να χρησιμοποιηθούν οι αποδείξεις αυτές από άλλους φορολογούμενους.


Την «κάρτα αποδείξεων» την εισήγαγαν με το επιχείρημα ότι με τον τρόπο αυτό θα αντιμετωπίσουν τη μικρο - φοροδιαφυγή. Πρόκειται δηλαδή, για μέτρο το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στον έλεγχο της λιανικής κατανάλωσης, τη στιγμή που η μεγάλη φοροδιαφυγή ζει και βασιλεύει με την προστασία του πολιτικού συστήματος. Πέραν τούτου η χρήση της κάρτας αυτής, δίνει τη δυνατότητα του ελέγχου από την πλευρά του κράτους -και όχι μόνο- της προσωπικής ζωής και των καθημερινών δραστηριοτήτων εκατομμυρίων πολιτών της χώρας και άντλησης χρήσιμων συμπερασμάτων για τους τρόπους χειραγώγησης των εργαζομένων. Πρόκειται δηλαδή για ένα ακόμη σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης των πολιτών, δίπλα στα τόσα άλλα που λειτουργούν σε καθημερινή βάση σαν ηλεκτρονικοί χαφιέδες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top