σχόλιο ID-ont: Μικρά κόμματα με παλιές ιδέες! Συνεργάζεται το ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ στο θέμα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και της Κάρτας του Πολίτη; Το ίδιο υπόσχεται και το κόμμα "Δημιουργία Ξανά". 

Δώσε "Ηλεκτρονική Ταυτότητα" στο λαό για να λυθούν όλα του τα προβλήματα, λέει αυτό το κόμμα στο προεκλογικό του πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ πολύ καλά τα προεκλογικά προγράμματα πριν πάμε να ψηφίσουμε...

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: Οικονομία και Ανάπτυξη
.....................
- Αναμορφώνεται η νομοθεσία που αφορά στην ίδρυση επιχειρήσεων και απλοποιείται έτσι ώστε η ίδρυση να είναι εφικτή μέσα σε λίγες ώρες. Καταργείται η υποχρέωση του πολίτη να προσκομίζει έγγραφα από κρατικές υπηρεσίες. Η υπηρεσία στην οποία απευθύνεται ο πολίτης έχει την υποχρέωση να βρίσκει ό,τι την ενδιαφέρει από τα αρχεία άλλων υπηρεσιών χωρίς ο πολίτης να κάνει τίποτε άλλο. Μηχανογραφούμε πλήρως τα κρατικά αρχεία. Ο πολίτης εφοδιάζεται με μία ηλεκτρονική κάρτα η οποία περιέχει όλα τα στοιχεία του και χρησιμοποιείται σε όλες τις επαφές του με το κράτος.

- Καθιερώνουμε την «ηλεκτρονική υπογραφή» και την «ηλεκτρονική ταυτότητα» των επιχειρήσεων σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, για όλα τα έγγραφα που αποστέλλονται ηλεκτρονικά.
..................................... 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χρήσιμη ανάρτηση! Μπορείτε να μας πείτε ποιες παρατάξεις έχουν δηλώσει υπέρ ή κατά της κάρτας πολίτη;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ), ON-LINE ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΠ, ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 45 ΚΑΙ 55 ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ:
http://aneksartitoi-ellines.blogspot.com/2012/04/blog-post_18.html?showComment=1334750925624#c4216156208229451365

Δημοσίευση σχολίου

top