σχόλιο ID-ont: Θα μας τρελάνουν κανονικά. Τι άλλο έχουμε να ακούσουμε ακόμη! Όποιος δηλ. δεν επιθυμεί να παρουσιάσει τα εσώψυχά του στο Facebook και στις άλλες "κοινωνικές καταβόθρες" είναι ύποπτος, είναι περίεργος, σε λίγο θα μας πουν ότι είναι ψυχασθενής! Μιλάμε για πραγματική διαστροφή, αντιστροφή της αλήθειας, παρουσίασης του άσπρου ως μαύρο!

Μήπως τελικά πλησιάζει "ο καιρός που οι άνθρωποι θα τρελαθούν, και αν κάποιος είναι λογικός, αυτόν οι άλλοι θα τον λέγουν τρελό”, γιατί δεν θα είναι σαν και αυτούς; ...

techgear.gr: Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας Tagesspiegel.de, πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι όσοι απέχουν από το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι μαζικοί δολοφόνοι από αυτούς που έχουν λογαριασμό.

Οι ερευνητές θεωρούν ότι αυτοί που επιλέγουν να μη μοιράζονται τα δεδομένα τους online είναι ύποπτοι, παρουσιάζουν αυξημένο ρίσκο για την επίδειξη βίαιης συμπεριφοράς και οι εργοδότες θα πρέπει να είναι πολύ επιφυλακτικοί με την πρόσληψή τους.

Για του λόγου του αληθές, αυτή τη στιγμή το Facebook μετρά περισσότερους από 955 εκατομμύρια χρήστες. Ωστόσο, ούτε ο Νορβηγός σκοπευτής Anders Breivik ούτε ο πρόσφατος δολοφόνος του Ντένβερ, James Holmes, είχαν λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο, χώρις φυσικά, κάτι τέτοιο να σημαίνει ότι όσοι δεν έχουν Facebook κρύβουν μέσα τους ένα στυγερό εγκληματία…

[via Tagesspiegel]

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπράβο για το σάιτ σας!σας αξίζουν αληθινά συγχαρητήρια.ο Θεός να σας έχει καλά!

Δημοσίευση σχολίου

top