Το blog ID-ont.blogspot.com ανακοινώνει ότι για λόγους ανωτέρας βίας, αναγκάζεται να διακόψει την λειτουργία του. Προσωρινά ή οριστικά θα δείξει ο χρόνος. 

Ελπίζουμε τα 2 αυτά χρόνια που λειτούργησε να συνεισέφερε στην αντικειμενική και με νηφαλιότητα παρουσίαση των κινδύνων από τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και τα "συγγενικά" με αυτήν ηλεκτρονικά συστήματα.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε για να διαβάσετε τις αναρτήσεις μας και για να σχολιάσετε τα θέματα που παρουσιάσαμε...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς ευχαριστούμε για την προσφορά σας στη διάδοση της γνώσης. Ελπίζουμε το πρόβλημα να ξεπεραστεί το γρηγορότερο και να επιστρέψετε δριμύτεροι.

anoixti-matia.blogspot.com είπε...

Συνεισφέρατε και πολύ μαλιστα...ασχολειθήκατε με ενα θεμα που δυσκολα τολμά κάποιος...Οι λόγοι ανωτερας βίας ελπίζουμε να μην ειναι κατι σοβαρό και να ειστε πάμτα καλά...
Εις το επανειδείν λοιπόν και ευχόμαστε να σας ξαναδιαβάσουμε κάποια μέρα

Ανοιχτή Ματιά στο κόσμο

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να μην το κλείσετε.. Είσαστε απο τα αξιόλογα ιστιολόγια και είναι κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαζα ελαχιστα αλλα παντα σας διαβαζα.Κριμα παντως ,ευχομαι να μην κλεισετε οριστικα αλλα να επανερθετε δριμυτεροι γιατι οι περιστασεις το απαιτουν, και δεν υπαρχουν πολλα σαιτ που να μας ενημερωνουν ενδελεχως για τις ηλεκτρονικες παγιδες.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς ευχαριστούμε,ελπίζω να συνεχίσετε.

Ανώνυμος είπε...

πολύ κρίμα εύχομαι να είναι προσωρινή η διακοπή γιατί ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ! όπως και να χει να στε καλα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νόμιζα ότι κλείσατε!!! :lol:

Προσωπικά Δεδομένα είπε...

Ξανανοίξαμε και σας περιμένουμε !!!

Δημοσίευση σχολίου

top