Τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…

Μήνες τώρα δεκάδες δημοσιεύματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του Facebook και την παραχώρησή τους σε τρίτους!

Πλέον το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι σκοπεύει προσεχώς να δίνει στις διαφημιστικές εταιρείες τα τηλέφωνα, τα e-mail και τους μοναδικούς κωδικούς UID των χρηστών.

Η παραχώρηση των δεδομένων αυτών στους διαφημιστές θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, ώστε να μπορούν να εντοπίζουν νέους δυνητικούς καταναλωτές και να πραγματοποιούν καλύτερες στοχευμένες διαφημίσεις.

Το Facebook επισημαίνει , πάντως, ότι για να είναι κάτι τέτοιο εφικτό, θα πρέπει πρώτα να δώσουν οι χρήστες τη συγκατάθεσή τους.

http://www.newsbomb.gr/technologia/story/230339/episimo-to-facebook-dinei-e-mail-kai-tilefono-se-diafimistikes

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν υπάρχει μυαλό, δικαιως τους κάνουμε να πιστεύουν πως είμαστε ζώα πρός εκμετάλευση.
Εδώ ένα κανάλι δέν μπορούμε νάλλαξουμε κι να αντισταθούμε σ'αυτούς που προωθούν σαν "φίλους" τούς αιώνιους μισητούς εχθρούς κι σφαγείς μας τους τούρκους.
Το θέμα είναι ότι η τελική απόφαση της ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ μας είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
θα τό πληρώσουμε ακριβά που από ΕΛΛΗΝΕΣ καταντήσαμε ΖΩΑ. Εμείς το παραδειγμα κι αιχμή του δώρατος της ανθρωπότητας, πρέπει νά συνέλθουμε .... θα μάς αναγκάσει ό θεός με τά δεινά πού δικαίως επιτρέπει να πάθουμε..
Οσο αφορά το φεισμπουκ, είναι ηλίου φαϊνότερο τι σκοπούς υπηρετεί αρκεί να έχεις λίγο μυαλό κι μέτρο για να δείς.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΗΔΟΝΙΖΕΙ ΕΞΕΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΚΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΕΥΓΕΝΕΣ ΑΘΛΗΜΑ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ..

Δημοσίευση σχολίου

top