σχόλιο ID-ont: Κάποιοι θα πούν: "Ευκολία, μακάρι, ουφ επιτέλους!!!" Εμείς θα πούμε "για δες τι ύπουλους τρόπους χρησιμοποιούν για να τσιπάρουν τους ανθρώπους!!!"

Είμαστε πλέον στο σημείο, όπου οι νέες μορφές τεχνολογίας εχθρεύονται την ελευθερία του ανθρωπίνου προσώπου...

ΤΟ ΒΗΜΑ: Χορηγείται στοματικά και ενεργοποιεί τους διαδικτυακούς λογαριασμούς.

Λύση σε ένα «πρόβλημα» που βασανίζει εκατομμύρια ανθρώπους καθημερινά υπόσχεται ότι θα δώσει ένα χάπι σύμφωνα με την αυστραλιανή εφημερίδα "The Sydney Morning Herald". 

Απευθύνεται σε όλους όσοι διατηρούν λογαριασμούς σε διάφορες υπηρεσίες, κοινωνικά δίκτυα εφαρμογές και τείνουν να ξεχνούν τους κωδικούς πρόσβασής τους σε αυτές. 

Το «χάπι», το οποίο δημιούργησε η Motorola, χορηγείται στοματικά και πρόκειται ουσιαστικά για έναν τρόπο ενεργοποίησης των διαδικτυακών λογαριασμών του χρήστη χωρίς ο ίδιος να χρειάζεται να τους θυμάται. 

Αποτελείται από ένα μικροτσίπ (χωρίς μπαταρία) το οποίο παίρνει ενέργεια από τα στομαχικά οξέα του χρήστη.

Το ειδικό χάπι, το οποίο δημιούργησε η Motorola, περιέχει ένα μικροτσίπ - δίχως μπαταρία - το οποίο αντλεί ενέργεια από τα στομαχικά οξέα που εκκρίνει ο ανθρώπινος οργανισμός μετά την κατάποση.

Μέσα από το στομάχι, το χάπι εκπέμπει «σήμα αυθεντικότητας» προς τη συσκευή σας - κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή - ταμπλέτα κτλ - αντικαθιστώντας την παραδοσιακή μέθοδο εισαγωγής κωδικών πρόσβασης.

Την παρουσίαση του χαπιού πραγματοποίησε η Ρετζίνα Ντούγκαν, επικεφαλής του τμήματος εξελιγμένης τεχνολογίας της Motorola, στο συνέδριο All Things Digital στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ακόμη, το χάπι βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top