σχόλιο ID-ont: Αχ! και να ξυπνούσαμε μια μέρα και να μην υπήρχαν ούτε κινητά, ούτε internet, ούτε Facebook! Πόσο πιο ωραία και αθώα θα ήταν η ζωή μας...

Σάλος έχει ξεσπάσει σε Λύκειο του Ηρακλείου από τις γυμνές φωτογραφίες μαθήτριας, που έκαναν το γύρο του σχολείου και όχι μόνο, προκαλώντας ακόμα και την παρέμβαση του δικηγόρου της οικογένειάς για να σταματήσει η κοινοποίησή τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ekriti -που έχει στη διάθεσή του όλα τα στοιχεία- η μαθήτρια έστειλε μέσω κινητού τηλεφώνου τις επίμαχες φωτογραφίες στο αγόρι με το οποίο διατηρούσε σχέση.

Όμως λογάριαζε χωρίς το ξενοδόχο -ή έστω θα 'πρεπε να είναι πιο προσεκτική- καθώς ... αμέσως ξεκίνησε η αποστολή τους  σε συμμαθητές και συμμαθήτριές της  με αποτέλεσμα να μην αργήσει η διάδοσή τους σε όλο το σχολείο ενώ μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει διευκρινιστεί εάν έχουν δημοσιευτεί και στο facebook. H Ηρακλειώτισσα μαθήτρια -όπως έγινε αργότερα γνωστό από τις συνομιλίες συμμαθητών της- μάλλον έπεσε  «θύμα» αντιζηλίας,  αφού οι φωτογραφίες έγιναν αντιληπτές από άλλη συμμαθήτριά της,  που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε παρέα μαζί με το αγόρι που έλαβε το SMS.

Η υπόθεση δεν γνωρίζουμε εάν έφτασε και στο γραφείο του Διευθυντή του Σχολείου πάντως η οικογένεια της  ανήλικης κατέθεσε μήνυση  κατά παντός  υπευθύνου όπως βεβαιώνει η ίδια η μαθήτρια με ανάρτηση στο facebook, προειδοποιώντας για τις νομικές συνέπειες που θα υποστεί όποιος προσπαθήσει να αναδημοσιεύσει ή να διακινήσει τις φωτογραφίες  δηλαδή θα κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία, οπότε και τα άτομα που κακόβουλα τις διακινούν θα έρθουν αντιμέτωποι με τον νόμο και θα συλληφθούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top