σχόλιο ID-ont: Είδατε τι σημαίνει "Αχρήματη Κοινωνία;" Τα ηλεκτρονικά συστήματα πληρωμών καθίστανται ισάξια αγαθά με το νερό, το ηλεκτρικό ρεύμα, τη θέρμανση, με την έννοια ότι είναι απαραίτητα για να ζήσουμε φυσιολογική ζωή. Τι συμβαίνει λοιπόν όταν κάποιος αποκλειστεί (is switched off) από τα Ηλεκτρονικά Συστήματα πληρωμών; Πρακτικά σου κόβουν τη σύνδεση και σε πεθαίνουν! Αυτό όμως ΔΕΝ γίνεται με τα ΜΕΤΡΗΤΑ!

iefimerida.gr: Το PayPal, η διαδικτυακή υπηρεσία συναλλαγών, αποφάσισε να παγώσει όλες τις υπηρεσίες του στην Ελλάδα, μπλοκάροντας την οποιαδήποτε εγχώρια ή εκτός συνόρων συναλλαγή, κάνοντας έτσι ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητα πολλών Ελλήνω πολιτών και επιχειρηματιών.

Όπως λέει εκπρόσωπος του PayPal: «Εξαιτίας των πρόσφατων αποφάσεων των Ελληνικών αρχών για τα capital controls, η πληρωμή του PayPal από τους ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς όπως και οι διασυνοριακές συναλλαγές που χρηματοδοτούνται από τις κάρτες ή τους τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας στην Ελλάδα όπως κάνουμε για πάνω από μια δεκαετία».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top