σχόλιο ID-ont: Οι πρώτες μέρες μετά τις εκλογές είναι η "καλύτερη" στιγμή για να περάσει μια κυβέρνηση δύσκολες αποφάσεις; Μέχρι που θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι αυτές οι εκλογές έγιναν για να περάσουν οι συγκεκριμένες αποφάσεις, μιας και τελικά δεν υπήρχε άλλος προφανής λόγος για να γίνουν εκλογές:



3) επιβάλλουν εκβιαστικά την "χωρίς μετρητά" κοινωνία: http://www.iefimerida.gr/news/228128/klirosi-spition-pliromi-me-karta-kai-se-periptera-ayta-einai-ta-5-metra-gia-tin-pataxi

Πρόκειται ουσιαστικά για ολομέτωπη επίθεση από τους κυβερνώντες ενάντια σε όλα όσα λέμε, μάλλον βροντοφωνάζουμε, χρόνια τώρα, μέσα από φυλλάδια, εκδόσεις, εκδηλώσεις, ημερίδες, ομιλίες, διαμαρτυρίες. Απορρίπτουν τους ισχυρισμούς μας, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να τους απαντήσουν και προχωρούν ακάθεκτοι στο σχεδιασμό τους, σαν να μην έχει ειπωθεί εκ μέρους μας ούτε μια κουβέντα!

Για όσους ενδιαφέρονται:

1) Τι σημαίνει Κάρτα του Πολίτη: α) http://id-ont.blogspot.gr/2011/04/blog-post_11.html και β) http://id-ont.blogspot.gr/2015/05/blog-post_0.html

2) Γιατί ΟΧΙ ένας αριθμός για όλες τις δουλειές: http://id-ont.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7.html

3) Τι σημαίνει Κοινωνία "χωρίς μετρητά": http://id-ont.blogspot.gr/2015/07/video.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα προλάβουν άραγε να τα πραγματοποιήσουν όλα αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Δὲν θὰ προλάβουν, κατὰ τοὺς Πατέρες.Οἱ σημερινοὶ πολιτικοὶ εἷνε ξεγραμμένοι. Ἀλλὰ ἀκόμη καὶ ἐὰν προλάβαιναν, πολλοὶ δὲν θὰ τὴν πέρναμε. Καλλίτερα νὰ χὰσω τὸ σπίτι μου, νὰ πεινάσω, νὰ φυλακιστῶ παρὰ νὰ πουλήσω τὴν ψυχή μου, γενόμενος δοῦλος τῶν ἐκτρωμάτων χοίρων τῆς ΝΤΠ.

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλυτερη καταρα εναντιον του Ελληνα ειναι η ιδια η αδιαφορια του. Σε αυτην βασιζονται ολοι οι ξενοι, καθως και οι πουλημενοι πολιτικοι.
Ωχ καυμενε εγω θα λεισω το προβλημα? Ε τοτε υπεφερε το.
Το τι κραταει τους Ελληνες ωστε να μην παιρνουν στο κυνηγι τους κυβερνωντες, ειναι η τεμπελια τους. Γεμισατε λαθρομεταναστες? Τωρα κλειδωνεστε μεσα στα σπιτια σας ωσπου να σας πεταξουν εξω και να μπουνε αυτοι. Το δυσκολο ειναι οτι θελουμε τις λυσεις ως δια μαγειας και χωρις κουραση. Και εγω σας λεω θα σας βρουνε τοσα πολλα χειροτερα, που θα ζειτατε ελεημοσυνη απο αυτους αν δεν κανετε καποια αντιδραση.
Ζω σε ξενη χωρα και βλεπω την ητοπαθεια των Ελληνων στολισμενη κατα καιρους απο παλαια πατριωτικα συνθηματα χωρις αξια αφου στις λεξεις περιοριζονται. Στην σκεψη για δυναμικη αντιδραση, οι περισσοτεροι λενε ας τα κοροιδα να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα, και αμα τα καταφερουν, το γιορταζουμε ολοι μαζι. Θεου θελοντος θα σας σωσει η κριση που θα χτυπησει την Ευρωπη ωστε θα αναγκαστουν να σας ξεχασουνε, και η αναμιξη της Ρωσσιας στην κριση της μεσης ανατολης.
Ετσι θα ξελασπωσετε χωρις η πλειοψηφεια να το αξιζετε.

Δημοσίευση σχολίου

top