Δείτε παλαιότερη ανάρτησή μας για το πρόγραμμα παρακολούθησης των σκυλιών μέσω κινητού:
Εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο που δείχνει χάρτη με τους χαμένους σκύλους που φέρουν εμφυτευμένο chip! Για τους ανθρώπους;;;

Μιας και βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας και λέμε στο μεγάλο αδελφό όλο και περισσότερα προσωπικά μας δεδομένα θα φέρουν μια μέρα το εμφυτευμένο RFID τσιπάκι και κάποιοι θα τους λένε κι ευχαριστώ!!! Διαβάστε σχόλιο αναγνώστη στην αντίστοιχη ανάρτηση της εφημερίδας Πρώτο Θέμα: "Υπάρχει άνθρωπος που θα ενεργοποιήσει την εν λόγω υπηρεσία; Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Έλεος! Στο τέλος βάλτε και τσιπάκι GPS κάτω από το δέρμα κι ένα Barcode τατουάζ στο λαιμό..."

Facebook Places, Έφτασε στην Ελλάδα

Εδώ και μερικά λεπτά η υπηρεσία Facebook Places είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας. Με το Places μπορείτε να ενημερώνετε το προφίλ σας για την τοποθεσία στην οποία βρίσκεστε κάνοντας χρήση του κινητού σας τηλεφώνου ή smartphone. Με το Places μπορείτε να ανακαλύπτετε άλλους φίλους που βρίσκονται κοντά σας ή να τους κάνετε tag σε μέρη που έχετε πάει (σχόλιο ID-ont: Νόμιμη online παρακολούθηση !!! Η χαρά των απανταχού ντετέκτιβς).


Το Facebook Places είναι διαθέσιμο μέσα από τις επίσημες εφαρμογές του Facebook για τα κινητά iPhone, Android και BlackBerry, ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και από οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή ή κινητό μέσα από τη διεύθυνση http://touch.facebook.com/.




http://techblog.gr/internet/facebook-places-works-in-greece-9092/

Facebook places: Μετά το πρόγραμμα παρακολούθησης για σκυλιά σε κινητό, τώρα και πρόγραμμα παρακολούθησης για ανθρώπους...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top