Κάτω η Κάρτα του Πολίτη !


σχόλιο ID-ont: Πρώτη φορά που ακούγεται αυτό το σύνθημα στην πλατεία; Δεν γνωρίζουμε. Όπως το παρουσιάζουμε, είναι από την ιστοσελίδα της Άμεσης Δημοκρατίας. Μακάρι αυτές οι φωνές να πολλαπλασιαστούν και τέτοιες θέσεις να υιοθετηθούν από όλους τους πολίτες της χώρας μας και των άλλων χωρών. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ούτε με Κάρτες Πολίτη, ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο!!!

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ για την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ:

Σάββας: Κάτω η κάρτα του πολίτη
Σε λίγο καταφτάνει το νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική σκλαβιά , εμπρός να φωνάξουμε και να κάνουμε αγώνα κατά του φακελώματος. ΚΑΤΩ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Στην Αμερική το είδα και αυτό

Πέμ, 23/06/2011 - 11:42 — ΦΟΙΒΟΣ Στην Αμερική το είδα αυτό και ανατρίχιασα! Όλα γίνονται μέσω απο μια κάρτα!Πληρώνεις και αγοράζεις με αυτήν και σε ελεγχουν για τα πάντα! Αν δεν έχεις λευτά στο λογαριασμό σου, αν έχεις, τι αγοράζεις, τι σου αρέσει, τι ασφάλει έχεις, και βέβαια δε ξεφεύγεις από τον νόμο.


Το ¨ΑΓΡΥΠΝΟ ΜΑΤΙ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ!
ΘΑ έχει πολύ ενδιαφέρον να το δούμε πως θα το περάσουν! 

(σχόλιο ID-ont:ΘΑ έχει πολύ ενδιαφέρον να το δούμε πως ΔΕΝ θα το περάσουν, εάν αντιδράσουμε όλοι μας!)


νέο σχόλιο ID-ont: Μετά την ανάρτησή μας, προστέθηκε ένα νεότερο σχόλιο στην σελίδα που σας παραπέμπουμε, με το οποίο γίνεται προσπάθεια "να μαζευτεί" το θέμα. Είπαμε κι εμείς, είναι δυνατόν να αφεθεί αυτό το τόσο σοβαρό θέμα στην "τύχη" του και να μην γίνει προσπάθεια να καπελωθεί; Τα επιχειρήματα που προβάλλονται είναι "Εαν, ομως αυτη η καρτα μας απαλλαξει απο την γραφειοκρατια και ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ετσι οπως ΑΠΑΙΤΕΙ ο Λαος, εγω δεν εχω κανενα προβλημα". Αφελή επιχειρήματα που προσπαθούν να μπερδέψουν όσους έχουν καλή πρόθεση αλλά δεν γνωρίζουν όλες τις παραμέτρους του θέματος... Για τους καλόπιστους λοιπόν αυτών των θέσεων, προτείνουμε την ανάγνωση του εξειδικευμένου εντύπου "Κάρτα του Πολίτη - Εισιτήριο χωρίς επιστροφη;" προκειμένου να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις-απορίες σχετικά με το θέμα Καρτα Πολίτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top