σχόλιο ID-ont: Εάν αληθεύει το δημοσίευμα του news247.gr, τότε, ο δήμος Τρικάλων αποφάσισε να περάσει στην "ΜΕΤΑ-Κάρτα του Πολίτη" εποχή. Προφανώς βαρέθηκε να περιμένει την Κυβέρνηση να εκδώσει πρώτα την Κάρτα του Πολίτη και είπε να πάει κατευθείαν στο επόμενο στάδιο... Εμφύτευμα(;), κάτι άλλο (πιθανόν ένα λουράκι) με microchip, προφανώς RFID. 

Μήπως σκέφτηκαν οι αρμόδιοι του Δήμου: Γιατί να πετάμε λεφτά για Κάρτες και μετά να τις αντικαταστήσουμε με τα επόμενα συστήματα; Δεν πάμε καλύτερα στο επόμενο στάδιο, αντί να πληρώνουμε για 2 συστήματα;

Βεβαίως δεν θα είναι οι πρώτοι που το σκέφτηκαν. Ήδη στην Αμερική , επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τέτοια συστήματα ελέγχου των υπαλλήλων τους ...

Ελέγχουν υπαλλήλους με μικροτσίπ

Σε νέες δραστικές λύσεις αποφάσισε να προβεί ο δήμος Τρικάλων, προκειμένου να ελέγξει τους πραγματικά φιλότιμους εργαζομένους. Εφαρμογή μικροτσίπ στο χέρι των δημοτικών υπαλλήλων
Αποφασισμένη να σφίξει τα λουριά στους Δημοτικούς Υπάλληλους η Δημοτική Αρχή Τρικάλων.
Ο Δήμος Τρικκαίων έχει ξεκινήσει έρευνα αγοράς για να προμηθευτεί το καλύτερο μηχάνημα σε προσιτή τιμή, προκειμένου να ελέγχει με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων.

Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας, και συνέχισε λέγοντας πως "Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του Δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος.

Πιστεύω πως με την προμήθεια τέτοιου υπερσύγχρονου μηχανήματος θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την προσέλευση και την αποχώρηση των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στο σύνολο των υπηρεσιών".

2 σχόλια:

Yanna Myrat είπε...

Αίσχος!!!!!!!!!!!!!!!!! Όποιος υπάλληλος το δεχτεί αυτό είναι άξιος της μοίρας του αλλά εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε; Καλύτερα άνεργος - καλύτερα νεκρός παρά κάτι τέτοιο!!!!!!!! Που πήγε η Ελληνική λεβεντιά μωρέ;;;;;; Που πήγαν οι άντρες της Ελλάδας; Που πήγε το καλύτερα μιας ώρας.....;;;;;;;;; Τόοοοοση πια δειλία; Όσο γι΄αυτούς που θέλουν να το επιβάλλουν να τους πως ότι δεν θα γλυτώσουν ούτε και οι ίδιοι μια μέρα. Ο διάολος κάποια στιγμή τρώει ακόμα και τα παιδιά του για να μείνει κυρίαρχος! Αν αφήσετε να συμβεί κάτι τέτοιο ανοίγετε το κουτί της Πανδώρας κι ούτε μπορείτε να φανταστείτε τι άλλο θα βγει από μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος!!!!!!!!!!Καλύτερα άνεργος καλύτερα k νεκρός παρά κάτι τέτοιο!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

top