σχόλιο ID-ont: "Ασφάλεια βιομετρικών στοιχείων" σου λένε μετά! Τρίχες! Η "εφευρετικότητα" ενός γιατρού στη Βραζιλία γκρεμίζει κάθε έννοια "ασφάλειας". Όπως το έχουμε πει, όλα αυτά τα συστήματα με τα βιομετρικά (αποτυπώματα, ίριδα κλπ) δεν έχουν ως στόχο την ασφάλεια (γιατί απλά ασφάλεια δεν υπάρχει), αλλά την καλύτερη και με πολλά στοιχεία παρακολούθηση των πολιτών!!!

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Σε νοσοκομείο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας γιατροί χρησιμοποιούσαν ψεύτικα δάχτυλα φτιαγμένα από σιλικόνη για να ξεγελούν το μηχάνημα αναγνώρισης αποτυπωμάτων.

Σε βίντεο που αποκάλυψε βραζιλιάνικο κανάλι μια γιατρός αφού ακουμπάει το δάχτυλο της στο μηχάνημα, στη συνέχεια χρησιμοποιεί δύο ακόμα ψεύτικα δάχτυλα και τυπώνει τις ημερήσιες κάρτες εργασίας δύο ακόμα συναδέρφων της που απουσίαζαν.

Η γιατρός είπε στην αστυνομία ότι έξι ακόμα γιατροί εμπλέκονται στην υπόθεση. Δήλωσε αθώα, αφού όπως είπε το έκανε παρά τη θέλησή της προκειμένου να διατηρήσει τη θέση της. Σύμφωνα με άλλο κανάλι πάντως, η γιατρός, επικεφαλής των επειγόντων περιστατικών, ήταν ο εγκέφαλος της απάτης και η κόρη της, που δεν είχε δουλέψει ούτε μια ημέρα τα τελευταία τρία χρόνια, πληρωνόταν κανονικά από το νοσοκομείο.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top