Σύμφωνα με μια ιστοσελίδα (Δείτε ΕΔΩ) ο Πάπας Φραγκίσκος είναι υπέρ της εμφύτευσης των RFID στον άνθρωπο και επιπλέον τα θεωρεί ευλογία από τον Θεό!

Σύμφωνα όμως με μια άλλη ιστοσελίδα (Δείτε ΕΔΩ) όλο αυτό δεν είναι πάρα μια κακόγουστη φάρσα της προηγούμενης ιστοσελίδας.

Όπως έγινε και την προηγούμενη φορά με τα εμφυτεύσιμα τσιπάκια στα νοεγέννητα από τον Μάϊο (πέρασε ο Μάϊος αλλά υποχρεωτική εφύτευση δεν είδαμε) πρέπει να προσέχουμε τι μεταφράζουμε και τι αναπαράγουμε στις ιστοσελίδες μας.

Η αλήθεια στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι η αρχική δημοσίευση γίνεται από μια αμφιβόλου αξιοπιστίας ιστοσελίδα, αλλά και η διάψευση γίνεται από μια άγνωστη ιστοσελίδα. Το συγκεκριμένο θέμα δεν αναπαράγεται από καμμιά ξένη ιστοσελίδα κύρους και αξιοπιστίας.

3 σχόλια:

Say NO to the RFID microchip marking on humans είπε...

http://nationalreport.net/pope-francis-public-support-rfid-chip-implantation/

Ανώνυμος είπε...

Απορώ!!! Γιατί γίνεται τόσος θόρυβος για το εάν η πληροφορία για το τσιπάρισμα αντλήθηκε από σατιρική ιστοσελίδα ή άλλη πηγή; Ας βγει, λοιπόν, να την διαψεύσει!
Όμως από την στιγμή που ο Πάπας δέχεται σε επίσκεψη και επευλογεί τους αρχηγούς των κρατών εκείνων που προωθούν στους λαούς τους το τσιπάρισμα-ηλεκτρονικό φακέλωμα, την ομοφυλοφιλία και τα ναρκωτικά, δηλαδή αμαρτίες που ξεπερνούν την εποχή του Νώε πριν τον κατακλυσμό και τα Σοδομα και τα Γόμορα, τι χρεία έχομεν άλλων μαρτύρων;

Προσωπικά Δεδομένα είπε...

ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ !!!
Αναδημοσιεύουμε μόνο πληροφορίες οι οποίες είναι διασταυρωμένες.
Είναι δυνατόν να γράφει κάτι fake ή hoax μια ιστοσελίδα και εμείς να το αναπαράγουμε αβρόχοις ποσί;
Γιατί; Για να κλέψουμε τις εντυπώσεις;
Ή είναι υποχρεωμένος αυτός που υφίσταται την σάτιρα να βγεί και να διαψεύσει; Αυτή τη δουλειά θα κάνει;
Σοβαρότητα κύριοι, σοβαρότητα.

Δημοσίευση σχολίου

top