Πανό αντίδρασης κι από τους οπαδούς της ΑΕΚ για την κάρτα φιλάθλου, με πολιτικές προεκτάσεις! Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι οπαδοί της ΑΕΚ για τα νέα μέτρα στον αθλητισμό και την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου. «Σήμερα κάρτα φιλάθλου, αύριο κάρτα πολίτη. Ξύπνα, ενημερώσου, αντιστάσου», έγραφε χαρακτηριστικά το πανό!


".....Στο ΟΑΚΑ είδαμε και διαμαρτυρία οργανωμένων (απόλυτα δικαιολογημένα για μένα) για την κάρτα του φιλάθλου. Κι αν οι οπαδοί δεν αντιδράσουν απλά και όμορφα θα φακελωθούν. Το ΑΜΚΑ, τα δεδομένα της βάσης θα είναι… ανοιχτά και για την εφορία, σε λίγο θα ξέρουν και πότε και που πίνουν καφέ και τι ώρα πάει ο καθένας τουαλέτα.

Κι επειδή πολλοί θα πουν ότι «δεν σ’ αρέσει γιατί έτσι θα μαζέψουν τους «μπαχαλάκηδες» να θυμίσω πως πλέον με τις κάμερες ακόμη και μέσω παπουτσιών (!!!) και ρούχων (όπως έγινε για παράδειγμα στα επεισόδια Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός όταν έκανε το σουλάτσο του ο Μαρινάκης και ο Περέιρα τα καραγκιοζιλίκια του) μπορούν και βρίσκουν τους υπεύθυνους για τα επεισόδια. Γιατί έχει και το σότο του το όριό του… Πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος και να καταλάβει ότι δεν έρχεται μόνο η κάρτα οπαδού, αλλά και εκείνη του πολίτη. Το φακέλωμα στον πιο απόλυτο τρόπο του εκάστοτε πολίτη τούτου του τόπου, πάει κι αυτό, αυτή είναι η δημοκρατία τους… Θα επανέλθουμε είναι σοβαρό το θέμα και πρέπει να ενεργοποιηθούν ΑΠΑΝΤΕΣ οργανωμένοι και μη οπαδοί."..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top