σχόλιο ID-ont: Οι Hackers του μέλλοντος, αντίστοιχες συσκευές αντιγραφής στοιχείων (card skimmers) θα εγκαθιστούν επάνω και στα μηχανήματα ανάγνωσης της Κάρτας του Πολίτη... Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω!

Οι Card Skimmers υπάρχουν εδώ και χρόνια, αλλά το βίντεο που δημοσιεύθηκε και σας αποκαλύπτουμε σήμερα είναι ένα τέλειο παράδειγμα της εξέλιξης της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται από τους κλέφτες- Hacker.

Το βίντεο κυκλοφόρησε από την αστυνομία του Miami Beach και δείχνει το πως δύο άνδρες που εργάζονται ως ομάδα εγκαθιστούν credit card Skimmer πάνω από ένα τερματικό καρτών στο τοπικό βενζινάδικο σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα!!!!! 

Ναι, πολύ καλά διαβάσατε! Μόλις λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για τους Hacker για να μετατρέψουν έναν τυπικό credit and debit card reader σε Skimmer – μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να κλέβει κρυφά τα στοιχεία των πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών των θυμάτων.

Οι δύο άντρες πιάστηκαν στο εν λόγω βίντεο από κάμερα ασφ αλείας, αλλά όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα, που θα πρέπει κάποιος να το δει και να το ξαναδει για να εντοπίσει πραγματικά το έγκλημα. 

Η αστυνομία του Miami Beach έχει δημοσιεύσει το βίντεο του Hacker και του συνεργάτη του, ο οποίος είχε επιφορτιστεί με το να αποσπά την προσοχή του υπαλλήλου του σταθμού.

Αξίζει πραγματικά να παρακολούθησετε αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο:




https://www.secnews.gr/102338/hacker-egkathista-credit-card-skimmer-se-molis-3-seconds/

http://www.wsvn.com/story/31450612/card-skimmer-found-inside-of-miami-beach-gas-station4

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top