Άνδρες του FBI και της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης βρίσκονται σε επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται στη λίστα προκειμένου να ενημερώσουν για το περιστατικό...

Λίστα με ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις κατοικίας και άλλα προσωπικά στοιχεία χιλιάδων κατοίκων της Νέας Υόρκης ανήρτησαν στο διαδίκτυο χάκερς που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος, ζητώντας από τους οπαδούς της τζιχαντιστικής οργάνωσης να τους χτυπήσουν, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Άνδρες του FBI και της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης βρίσκονται σε επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται στη λίστα προκειμένου να ενημερώσουν για το περιστατικό, όμως η πηγή του Reuters δήλωσε πως οι Αρχές δεν βλέπουν αξιόπιστη απειλή.

Ο αξιωματούχος συμπλήρωσε ότι ορισμένα από τα προσωπικά δεδομένα που ανήρτησαν οι χάκερς φαίνεται να είναι παρωχημένα.

Πέρυσι, κυβερνο-εγκληματίες που υποστηρίζουν το ISIS έδωσαν στη δημοσιότητα ονόματα, διευθύνσεις και φωτογραφίες 100 μελών των αμερικανικών ένοπλων δυνάμεων, καλώντας οπαδούς των τζιχαντιστών να τους σκοτώσουν.

Περισσότεροι από 70 άνθρωποι έχουν συλληφθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2013 με την κατηφοριά ότι προσπάθησαν να υποστηρίξουν το Ισλαμικό Κράτος, σε μία ένδειξη ότι η οργάνωση διαθέτει οπαδούς και υποστηρικτές στη Βόρεια Αμερική.

http://www.skai.gr/news/world/article/313572/onomata-hiliadon-katoikon-stohon-tis-neas-uorkis-anartisan-hakers-tou-isis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top