σχόλιο ID-ont

1. Η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (ΠΡΟ-ΠΟ) είναι πολύ λιτή και δεν μας δίνει τεχνικές λεπτομέρειες. 

2. Το δημοσίευμα του Βήματος αναφέρει ότι "το δείγμα της νέας ταυτότητας που παρουσιάαστηκε προέρχεται από τις ίδιου τύπου ταυτότητες που διαθέτουν ήδη οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ, γι' αυτό και εμφανίζονται στο παράδειγμα και ορισμένα ακόμα στοιχεία, όπως ο βαθμός, που δεν θα υπάρχουν στις ταυτότητες των πολιτών"

Κατά συνέπεια δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν αυτή είναι η "Κάρτα του Πολίτη", όπως την ονειρευόταν ο κος Γιώργος Παπανδρέου. Μπορεί να είναι ένα προστάδιό της (δηλ. χωρίς τσιπάκι είτε contact είτε contactless-RFID). Σημειώνουμε πως ο τότε αρχηγός της Αστυνομίας και νυν Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κος Οικονόμου, είχε δηλώσει ότι οι Αστυνομικοί είχαν προμηθευτεί ταυτότητα χωρίς τσιπάκι. Το σίγουρο είναι ότι με αυτή τη νέα ταυτότητα "μπαίνει το νερό στο αυλάκι" για την Κάρτα του Πολίτη.

Έτσι προκύπτει ένα ακόμη ερώτημα που πρέπει να απασχολήσει όλους μας στις επερχόμενες εκλογές: 

Με ποιά κόμματα στην εξουσία θα υλοποιηθεί αυτό το σενάριο και με ποιά κόμματα στην εξουσία ΔΕΝ θα υλοποιηθεί αυτό το σενάριο; 

Πριν λοιπόν ψηφίσετε, επιβάλλεται να διαβάσετε τι λένε τα κόμματα στα προγράμματά τους για την Κάρτα του Πολίτη και μετά να αποφασίσετε ...

Διαβάστε το σχόλιο της Κλασσικοπερίπτωσης κατωτέρω, καθώς και την ανακοίνωση του Υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ:

Δύο ημέρες  πριν τις κρισιμώτερες  εκλογές  της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας και εν μέσω  μιας   γιγαντιαίας  τρομοκρατικής επίθεσης  εναντίον του Ελληνικού  λαού , το  υπηρεσιακό  υπουργείο  προστασίας του πολίτη , ανακοίνωσε  ότι απο το επόμενο φθινόπωρο θα επιβληθεί τελικά  η Κάρτα Του Πολίτη, μόνο που την ονόμασαν  "νέα ταυτότητα".

Έτσι λοιπόν και στα "μουλωχτά", όπως  συνηθίζεται  να περνούν  μνημόνια , και δαιμόνια,πριν  απο λίγο, το  υπουργείο "προστασίας" του πολίτη  δημοσίευσε ένα λακωνικό δελτίο  τύπου, με το οποίο μας ενημερώνει ότι  απο το επόμενο φθιόπωρο θα αρχίσει η αντικατάσταση των  ταυτοτήτων μας με τις "νέου τύπου" ταυτότητες οι  οποίες όπως  χαρακτηριστικά αναφέρει θα έχουν "την μορφή πιστωτικής κάρτας".

Όλα οσα λέγαμε  και μας θεωρούσαν μερικοί γραφικούς ή συνωμοσιολόγους , ιδού  πως γίνονται  πραγματικότητα.

Αυτή η "νέα ταυτότητα"  δεν θα είναι παρά η  πολυδιαφημισμένη  απο τον  εντολοδόχο και τέως κατοχικό πρωθυπουργό  Παπανδρέου "Κάρτα Του Πολίτη".

Ετοιμαστείτε  και οπλισθείτε με αγωνιστικό φρόνημα, διότι  απο το επόμενο φθινόπωρο  ή θα πρέπει να  δεχτείτε  το  ηλεκτρονικό μαρκάρισμα και την ηλεκτρονική χειροπέδα ή  θα πρέπει να αρνηθείτε  την  παραχώρηση  του Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας   που  θα είναι   το "αντίτιμο"  για να πάρετε  τη "νέα ταυτότητα".

Επίσης δείτε την Ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Αθήνα 14 Ιουνίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προχωρά τις διαδικασίες για την έκδοση νέου τύπου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας των Ελλήνων πολιτών σε εσωτερικό & εξωτερικό, που θα αναγνωρίζεται και ως ταξιδιωτικό έγγραφο. 

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο υιοθέτησης και εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΚ) 2252/2004 του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τον οποίο τα δελτία αστυνομικής ταυτότητας αναγνωρίζονται ως ταξιδιωτικά έγγραφα, προχωρά στην καθιέρωση νέου τύπου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας των Ελλήνων πολιτών, είτε διαμένουν στο εσωτερικό της χώρας, είτε στο εξωτερικό μέσω των εκεί Προξενικών αρχών. Το νέο δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, με χαρακτηριστικά ασφαλείας, θα έχει τη μορφή πιστωτικής κάρτας.

Η διαδικασία αντικατάστασης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας με το νέου τύπου δελτίο ταυτότητας, πρόκειται να ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2012 και θα υλοποιηθεί σταδιακά με τρόπο που θα καθορίσει η Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ανά χρονολογική σειρά έκδοσης του (με σειρά προτεραιότητας στις παλαιότερες χρονολογίες έκδοσης) και κατά αλφαβητική σειρά. 

Σημειώνεται, ότι όλα τα δελτία αστυνομικής ταυτότητας θα ισχύουν μέχρι και την αντικατάστασή τους από τα νέου τύπου. 

Δείτε στο link δείγμα του δελτίου ταυτότητας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://eleftheroiellines.blogspot.gr/2012/06/2103311652.html

Ανώνυμος είπε...

τον κο Νικολοπολο νυν υφυπουργο εργασιας που κοπτονταν μηνπερασει η κ.τ.π. τι εχει να πει τωρα? ή απλα κανουμε αντιπολιτευση για την αντιπολιτευση? Καντε τον μια ερωτησουλα τι εχει να πει τωρα?

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ! (ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑΚΙ=ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ;;;)

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ "ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ", Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; "Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ" ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ! ΑΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...

ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ " ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ!" ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟ "ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ" ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ 4:10 ΕΩΣ 4:13 ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ http://youtu.be/aJzOayHf7fY .

ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΟΥΣΒΙΤΣ, ΝΤΑΧΑΟΥ ΚΑΙ ΓΚΟΥΛΑΓΚ; ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012 ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΟ 2010, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΙΣ 14-6-2012... Η κάρτα περιέχει μέσα απόρρητα στοιχεία στα οποία δε θα έχει πρόσβαση ο κάτοχος της κάρτας!
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!
ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ http://www.youtube.com/watch?v=jpkLp-xjiTM&feature=player_embedded


Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ 14/6/2012, ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 17/6/2012, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ [είναι ΚΑΙ ηλεκτρονικές γιατί περιέχουν στην οπίσθια όψη μηχανικώς αναγνώσιμη ζώνη - Machine Readable Zone (MRZ) από ηλεκτρονικούς σαρωτές αναγνώστες].

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (ανανεωμένο - συμπληρωμένο με βίντεο) http://www.freevolition.gr/666.htm

Δημοσίευση σχολίου

top