σχόλιο ID-ont: Τι άλλο θέλουν οι πλέον δύσπιστοι για να πειστούν; Είτε είναι ο στόχος τους, είτε εκμεταλλεύονται την ευκαιρία: "Αχρήματη" κοινωνία (χωρίς μετρητά) ζητά η Τρόϊκα, "αχρήματη" κοινωνία ψηφίζει η Ελληνική Βουλή! Διαβάστε στο νέο μνημόνιο:

in.gr: Στα 70 ευρώ ανά συναλλαγή ορίζεται πλέον το ανώτατο όριο των συναλλαγών σε μετρητά, για τα νησιά των νομών Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και τα νησιά του Αιγαίου Θάσο, Σαμοθράκη, Βόρειες Σποράδες και Σκύρο, εξαιρουμένων των συναλλαγών που γίνονται με δημόσιο φορέα.
 
Το σχέδιο νόμου με τα προαπαιτούμενα προβλέπει πως στις ανωτέρω περιοχές, με πληθυσμό άνω των 4.100 μόνιμων κατοίκων, με βάση την τελευταία εθνική απογραφή, το ανώτατο όριο των συναλλαγών σε μετρητά ορίζεται σε 70 ευρώ ανά συναλλαγή, εκτός από τις συναλλαγές που γίνονται με δημόσιο φορέα.

Όπως ξεκαθαρίζεται, με κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών καθορίζεται κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή του μέτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr η σχετική πρόβλεψη για περιορισμό στις συναλλαγές με τη χρήση μετρητών στα νησιά δεν έχει ακόμη αποκρυσταλλωθεί πλήρως στις συνεννοήσεις του Μεγάρου Μαξίμου με τους δανειστές.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top