σχόλιο ID-ont: Ο νεο-Σουλτάνος Ερντογάν θέτει σε κυκλοφορία τον απόλυτο χαφιέ, για τον πλήρη και ολοκληρωτικό έλεγχο των πολιτών του: την Κάρτα του Πολίτη. Δυστυχώς, τώρα θα δούμε τι σημαίνει για μια κοινωνία, ένα τόσο πανίσχυρο όπλο, να πέφτει στα χέρια κυβέρνησης που δεν έχει στην απόλυτη προτεραιότητά της, την ελευθερία των πολιτών της...

Η καινούργια ηλεκτρονική ταυτότητα με όλες εκείνες τις προδιαγραφές που καθορίζουν το ηλεκτρονικό φακέλωμα, εξέλιξη που εξυπηρετεί απόλυτα το αυταρχικό και δικτατορικό καθεστώς του Ερντογάν, άρχισε ήδη να κυκλοφορεί στην Τουρκία σε πρώτη φάση σε όσους βγάζουν για πρώτη φορά ταυτότητα.

Η πρώτη μάλιστα επίσημη παράδοση της νέας κάρτας του πολίτη θα γίνει με επίσημη τελετή στις 14 Μαρτίου στην επαρχία του Kırıkkale, η οποία επιλέγει να είναι η πρώτη επαρχία για την διανομή της νέας κάρτας του πολίτη.

Την νέα αυτή κάρτα κατασκεύασε η τουρκική εταιρεία ηλεκτρονικών εφαρμογών για τις ένοπλες δυνάμεις και όχι μόνο, TÜBİTAK, η οποία ειδικεύεται και στα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου για τον τουρκικό στρατό.

Η νέα αυτή κάρτα σύμφωνα με τις τουρκικές δημοσιογραφικές πληροφορίες πληρεί όλα τα στάνταρ των διεθνών αντίστοιχων, δηλαδή είναι ειδική στο ηλεκτρονικό φακέλωμα των πολιτών ειδικά σε μια χώρα όπως η Τουρκία όπου κάθε αντιφρονών διώκεται αμείλικτα, ενώ οι μειονότητες αντιμετωπίζουν πολιτική εξόντωσης.

Μετά λοιπόν αυτή την «μεγάλη» στιγμή για την Τουρκία εμείς έχουμε σειρά ?


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top