Όπως αναφέρει σχετικά η Γενική Διευθύντρια της Εθνικής Τράπεζας «η Εθνική Τράπεζα καινοτομεί για μία ακόμη φορά, προσφέροντας την πρώτη wearable υπηρεσία πληρωμών η οποία θα διατίθεται σε λίγες ημέρες και στην εγχώρια αγορά. 

Περί τίνος πρόκειται;

Πρόκειται για προπληρωμένη κάρτα VISA, η οποία διατίθεται σε μορφή wearable – βραχιολιού με ενσωματωμένη τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών.

Η κάρτα-βραχιόλι διαφημίζεται δεόντως ως ένα πρωτοπόρο προϊόν, αφού «το αδιάβροχο υλικό του i-bank payband Visa, καθώς και ο μοντέρνος σχεδιασμός του σε ποικιλία χρωμάτων, επιτρέπουν τη χρήση του παντού αντί μετρητών –από το γυμναστήριο, τη βραδινή έξοδο μέχρι και την παραλία– επιτρέποντας στον κάτοχό του να κάνει τις συναλλαγές του ανέπαφα, χωρίς να χρειάζεται μαζί του το πορτοφόλι, αφού το φορά συνέχεια στο χέρι του».

Και εύκολα και γρήγορα, και με ασφάλεια, με ποικιλία χρωμάτων, και με μοντέρνο σχεδιασμό. Όλα καταπληκτικά, όλα τέλεια, ένα βραχιόλι, όπως ακούγεται σχεδόν κόσμημα, που μόνο ορισμένους «καθυστερημένους» δεν θα γοητεύσει.

Σύμφωνα και με τον Γενικό Διευθυντή της Visa «το i-bank payband Visa σίγουρα θα κάνει την διαφορά. Είναι διαφορετικό, είναι όμορφο, είναι ασφαλές, είναι γρήγορο, είναι εύχρηστο μέσο πληρωμών και αποτελεί ένα πρωτοποριακό προϊόν για την ελληνική αγορά, το οποίο εκτιμάται ότι θα τύχει ευρείας αποδοχής από το καταναλωτικό κοινό και ειδικά τους νέους».

Ειδικά, λοιπόν, για τους νέους. Που προσαρμόζονται υποτίθεται πιο γρήγορα στις «καινοτομίες», που έχουν πλέον εκπαιδευθεί να καταναλώνουν τέτοιου τύπου νέα προϊόντα.

Ακόμα, λοιπόν, ένα βήμα πιο κοντά στην πλήρη κατάργηση των μετρητών και φυσικά στον πλήρη έλεγχο οποιασδήποτε συναλλαγής, με πλήρη έλεγχο κάθε μετακίνησης, και πλήρους καταγραφής των «ιδιαιτεροτήτων» που έχουν να κάνουν με τις προτιμήσεις, τις συνήθειες, τον χαρακτήρα όσων θα φορούν και θα χρησιμοποιούν την κάρτα-βραχιόλι.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» «ψηλώνει» και άλλο και θα γιγαντώνεται όσο περισσότεροι γονατίζουν μπροστά του λατρεύοντας τις νέες «ανέσεις», τις νέες «ευκολίες», ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top