σχόλιο ID-ont: Ηλεκτρονική διακυβέρνηση... Η "σωτηρία" σε όλα τα κακά αυτής της χώρας! Από ότι φαίνεται όμως, μετά από τόσα χακαρίσματα, πρόκειται για "σωτηρία" ίδιας λογικής και ίδιας αξίας με τα μνημόνια που εφαρμόζονται στη χώρα μιας κι αλλαχού! Θα σε καταστρέψω πρώτα για να σε σώσω μετά. Θα βάλουμε όλα τα στοιχεία σου στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, θα διαρρεύσουν πρώτα όλα και μετά θα εξυπηρετώ με άνεση... 

Συμβολική επίθεση hacking της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής – Greek Hacking Scene, σε κυβερνητικά sites για την 25η Μαρτίου !

Οι Έλληνες Hackers, όπως σχεδόν και κάθε χρονιά τιμούν με το δικό τους τρόπο τον αγώνα για την Ελευθερία και την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου του 1821, τότε που οι Έλληνες αν και πιο αδύναμοι από ποτέ, πιο λίγοι από ποτέ, κατάφεραν και έφεραν και πάλι την Ελευθερία και αποκατέστησαν τη Δημοκρατία ακολουθώντας έναν αιώνα με μάχες και απελευθερώσεις περιοχών, αποτάσσοντας την τυραννία των Τούρκων και φέρνοντας ξανά την Δημοκρατία. Μάχες, Ελευθερία και εορτή, όχι μόνο για τον Ελληνικό λαό, αλλά και για όλους τους λαούς της περιοχής. Η Ελληνική Επανάσταση για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, έδωσε ανάσα για Ελευθερία και σε όλους τους υπόλοιπους λαούς της περιοχής της Ανατολίας, Βαλκανίων και Μέσης Ανατολής που επίσης υπέστησαν γενοκτονίες και άλλα βάναυσα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από τους βάρβαρους Τούρκους που το μόνο που πρόσφεραν στην ανθρωπότητα για αιώνες ήταν γενοκτονίες και εγκλήματα. Μια συμβολική ημέρα να θυμίζει σε εμάς αλλά και σε όλους, ότι ακόμα και στις πιο αδύναμες στιγμές μας είμαστε έτοιμη να φαίρουμε και πάλι το φως και την αλήθεια και να κάνουμε βήματα για το μέλλον!

Ζήτω η Ελλάδα !

Ζήτω η Επανάσταση !

Ζήτω η Ελευθερία !

Η Greek Hacking Scene χάκαρε περισσότερα από 100 Ελληνικά Κυβερνητικά sites! Δείτε τη λίστα με τα links στο pastebin όπου και δημοσιεύτηκαν. Για να δείτε τη λίστα κάντε “κλίκ εδώ”.

Διαβάστε το μήνυμα της GHS:

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας γι’αυτά που περνάμε αυτά τα χρόνια, σήμερα που είναι μια ημέρα επαναστάσεως κατά των τούρκων από τους προγόνους μας, εμείς έχουμε φτάσει στο σημείο να κάνουμε επανάσταση στους και καλά “Έλληνες” δικούς μας για ανεξαρτησία της χώρας μας από τοκογλύφους.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Ελληνική Επανάσταση, 25η Μαρτίου 1821

Η 25η Μαρτίου είναι η μια από τις δύο Εθνικές Εορτές μας. Την ημέρα αυτή τιμούμε τους ήρωες της επανάστασης του 1821. Τους ήρωες αυτούς που έδωσαν την ζωή τους ώστε η πατρίδα μας να είναι μια ελεύθερη χώρα.

Από τις 29 Μαΐου του 1453, μετά την άλωση της Πόλης, και για τέσσερις αιώνες οι Έλληνες ζούσαν κάτω από την τουρκική κατοχή. Πολλοί από τους Έλληνες της εποχής αυτή δεν άντεχαν τον τουρκικό ζυγό και είχαν καταφύγει στα βουνά. Αυτοί ήταν και οι πρωτεργάτες της επαναστάσεως.

Στις 25 Μαρτίου του 1821 στην μονή της Μέγιστης Λαύρας στα Καλάβρυτα, ο επίσκοπος Παλαιών Πατρών Γερμανός, σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης. Τότε άρχισε επίσημα η Ελληνική Επανάσταση που οδήγησε μετά από πολλούς αγώνες και θυσίες, στην ελευθέρωση και αναγνώριση του Ελληνικού κράτους το 1830 με τη συνθήκη του Λονδίνου. Συνθήκη που υπέγραψαν στις 22 Ιανουαρίου του 1830 η Αγγλία, η Γαλλία και η Ρωσία.

Δύο χρόνια μετά, στις 14 Αυγούστου 1832, ορίστηκαν και τα σύνορα της Ελλάδας να φτάνουν μέχρι την νοητή γραμμή που έχει άκρα τον Παγασητικό και τον Αμβρακικό κόλπο. Τον Δεκέμβριο του έτους αυτού αποδέχτηκε η Οθωμανική αυτοκρατορία αυτή την απόφαση και από τότε ξεκινά η πορεία του Νέου Ελληνικού Κράτους.

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου ως Εθνικής Εορτής καθιερώθηκε με το διάταγμα 980, στις 15 Μαρτίου του 1838. Την ίδια χρονιά έγινε και ο πρώτος επίσημος εορτασμός.

Τελέστηκε δοξολογία στον ναό της Αγίας Ειρήνης, στην οδό Αιόλου. Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί και ανάμεσα τους ήταν και οι αγωνιστές της επανάστασης, οι οποίοι αποθεώθηκαν. Μετά τη δοξολογία, στήθηκε γλέντι στην πλατεία Κλαυθμώνος. Το βράδυ άναψαν φωτιές στην Ακρόπολη. Στον Λυκαβηττό στήθηκε ένας φλεγόμενος σταυρός, που έφερε την φράση «ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ».

Από τότε η 25η Μαρτίου, γιορτάζεται κάθε χρόνο, σαν μέρα τιμής στους ήρωες της επανάστασης του 1821.

On 25 March 1821 Bishop Germanos of Patras hoisted the Greek flag at the monastery of Aghias Lavras in the Peloponnese, an act that marked the beginning of the War of Independence. Hellenes had decided to end the turkish tyranny or to die. Outnumbered 1 to 10 by enemy, they declared LIBERTY or DEATH.

Hellenes or Romioi would give an end to the dark years of occupation of their land that started in 1453 after the fall of Constantinople. Dark years,in which Greeks suffered so much and almost were exterminated. The greek population had diminished to one million, after thousands years of existence. During byzantine empire, greeks were estimated to 20 millions. Heavy taxation, kidnapping of young boys and girls, unjustice, terror were the main characteristics of ottoman occupation. The bigest part of state’s revenue came from heavy taxation of christians. Education was forbidden, with exception in area of Constantinople, Smyrne and Ioannina. Orthodox Church kept the greeks from loosing their identity and their language. Monasteries had become hidden schools (Krifa sxoleia).

In Europe the powers opposed any movement that could bring destabilization in the states. Any previous revolts against the tyrants ended in bloodshed. Chios, Messolonghi, Psara, Cassos, Cyprus, Crete, Kudonies (Aivalli), Peloponnese, Chalkidiki and numerous regions were burned to ashes, men killed and women with children were sold to slave-bazaars in Syria and Egypt. Many greeks fled to Europe. Greek communities flourished in Odissos, Venetia, Vienna, Aghia Petroupolis and other cities in Europe. Also in Greece those who could not stand ottoman tyranny, lived on the mountains, where they remained free. They fought all their life against tyrannts and were called Klephtes and Armatoloi. Mountainous regions of Suli in Epirus, Mani in Peloponnese, Sfakia in Crete never stopped to fight the barbarian invaders.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

re paidia gt ola ta sites einai hackarismena apo Paokzides

Δημοσίευση σχολίου

top