σχόλιο ID-ont: Βεβαίως και δεν υπήρξε παραβίαση γιατί δεν πρόλαβε ο Γιάννης. Για την άλλη όμως παραβίαση του 2012, η οποία υπήρξε, γιατί δεν μας ενημερώνει η Αστυνομία τι πραγματικά έγινε; (βλ. Μα κανείς δεν θυμάται ποιοι και πότε μας υπέκλεψαν τα ΑΦΜ; http://id-ont.blogspot.gr/2015/07/blog-post_56.html)

Δεν υπάρχει παραβίαση της βάσης δεδομένων που φυλάσσονται τα ΑΦΜ αναφέρει το πόρισμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που είχε διαταχθεί από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, στο πλαίσιο της γενικότερης έρευνας που διεξάγεται για να διαπιστωθεί αν υπήρξε παρέμβαση στο λογισμικό με τα ΑΦΜ. 

Η έρευνα έγινε παράλληλα με την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διενεργείται και μετά τις επίμαχες δηλώσεις περί plan B από τον τέως υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για το plan B

Σύμφωνα με πηγή της ΕΛΑΣ, η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τέσσερις αξιωματικούς οι οποίοι είχαν την κατάλληλη τεχνογνωσία, και ανέλυσαν τέσσερις σκληρούς δίσκους του υπουργείου Οικονομικών. «Δεν υπήρξαν ξένα ή διαφορετικά ίχνη και συνεπώς δεν υπήρξε ουδεμία παραβίαση στη βάση δεδομένων» σημείωσε ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Το πόρισμα παραδόθηκε το μεσημέρι από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχολιάζοντας το Plan B Βαρουφάκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας δήλωσε ότι «δεν υπήρχε προετοιμασία για Grexit, ιδέες και προτάσεις υπήρχαν, που δεν συνιστούν σχέδιο». 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top