σχόλιο ID-ont: Οι πάντες δοκιμάζουν νέα συστήματα ταυτοποίησης με βιομετρικά στοιχεία. Περνάμε σε νέα εποχή φακελώματος...

Το Facebook καθησυχάζει τους χρήστες πως μετά την ταυτοποίηση τους και την ασφαλή είσοδο τους στον λογαριασμό τους, θα σβήνονται οι φωτογραφίες τους από το σύστημα τους

Το Facebook φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να ζητά από τους χρήστες του να ανεβάζουν φωτογραφίες των προσώπων τους, για να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό τους. Αυτό είναι ένα νέο είδος ασφάλειας για τους λογαριασμούς των αναρίθμητων χρηστών του Facebook.

Μάλιστα, αν κάποιος χρήστης αρνηθεί να ανεβάσει φωτογραφία του ή αν κριθεί ότι η φωτογραφία δεν είναι «αποδεκτή», τότε το Facebook θα κλειδώνει τον λογαριασμό, απαγορεύοντας την είσοδο σε αυτόν.

Το μήνυμα, με το οποίο ζητά ο δημοφιλής ιστότοπος φωτογραφίες των χρηστών φαίνεται να είναι το εξής: «Παρακαλούμε ανεβάστε μια φωτογραφία του εαυτού σας που να φαίνεται καθαρά το πρόσωπο σας. Θα την εξετάσουμε και μετά θα την διαγράψουμε μόνιμα από το σύστημα μας».

Tο νέο μέτρο ασφάλειας από το Facebook δεν έχει εμφανιστεί ακόμα σε όλους τους χρήστες του. Ωστόσο, ήδη έχουν εμφανιστεί τα πρώτα παράπονα χρηστών, καθώς σχολιάζουν πως κάθε φορά που επιχειρούν να μπουν στον λογαριασμό τους, το Facebook τους αναγκάζει να ανεβάζουν μια νέα σέλφι φωτογραφία τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top