σχόλιο ID-ont: Ειδήσεις από το μέλλον: 
- "Συνελήφθησαν γονείς γιατί δεν είχαν βάλει τσιπάκι στα παιδιά τους". 
- "Απολύονται υπάλληλοι γιατί αρνούνται να βάλουν τσιπάκι στο χέρι τους". 
Και θα τις θεωρούμε "φυσιολογικές" ειδήσεις, όπως αυτές που διαβάζουμε σήμερα για τα τσιπάκια στα σκυλιά...

kriti24.gr: Αυστηρότερος είναι πλέον ο νόμος για τα δεσποζόμενα ζώα. Έτσι λοιπόν δυο ιδιοκτήτες σκυλιών από το Μυλοπόταμο Ρεθύμνου βρέθηκαν με χειροπέδες αφού τα ζώα τους δεν είχαν τα απαιτούμενα τσιπάκια.

Σύμφωνα με αναλυτική ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί (54χρονος και 31χρονη), για παραβάσεις της Νομοθεσίας για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την τήρηση των όρων και κανονισμών της Νομοθεσίας για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους δύο ημεδαπούς κατά τη διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε διότι διατηρούσαν ζώα συντροφιάς μη τηρώντας τους κανόνες ευζωίας και παραλείποντας την ηλεκτρονική τους σήμανση.

Στους δύο ημεδαπούς επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου, ενώ οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top