σχόλιο ID-ont: Αφού "είχαν αρχίσει να σκέφτονται αυτή την Κάρτα εδώ και χρόνια", μήπως η διαρροή έγινε σκόπιμα για να υπάρξει η αφορμή για να δοθεί;

Μάθαμε σήμερα ότι το Βατικανό έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει μια κάρτα ως ταυτότητα η οποία έχει ένα μικρο-τσιπ ενσωματωμένo στο εσωτερικό της και η οποία είναι ικανή να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή εντοπισμού. Αυτή η κάρτα θα δοθεί στον κλήρο και τους εργαζόμενους στο Βατικανό. Μια πηγή μέσα στο Βατικανό αναγνώρισε ότι είχαν αρχίσει να σκέφτονται αυτή την Κάρτα εδώ και χρόνια, αλλά αρνήθηκε να δώσει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά. Η κοινή ονομασία των εν λόγω συσκευών είναι RFID ή Radio Frequency Identification (Ταυτοποίηση μέσω Ραδιοσυχνοτήτων).

Η έκδοση αυτών των Καρτών  θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα από την 1η Ιανουαρίου 2013. Το Βατικανό βλέπει την ανάγκη χρήσης καρτών που παρακολουθούνται, λόγω της καταδίκης ενός ατόμου για κλοπή ιδιωτικών εγγράφων του ποντίφικα και την διαρροή τους σε έναν Ιταλό δημοσιογράφο σε μια "ενοχλητική παραβίαση της ασφάλειας που συγκλόνισε το Βατικανό νωρίτερα αυτό το έτος", σύμφωνα με την εφημερίδα The Telegraph.



Υπάρχουν πολλοί ζηλωτές (fundamental) Χριστιανοί βλέπουν αυτό το θέμα ως έναν από τους τρόπους με τον οποίο ο Αντί-Χριστος μπορεί να εμφανισθεί στον κόσμο, σύμφωνα με την Αγία Γραφή. Πολλά λέγονται στην Αγία Γραφή σχετικά με τον αριθμό 666 και πως αυτός ο αριθμός θα χρησιμοποιηθεί ως το χάραγμα του θηρίου (Αποκ. 13:17 - "καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.")

Φυσικά, η ηλεκτρονική Ταυτότητα/Κάρτα Εντοπισμού που το Βατικανό σχεδιάζει να εφαρμόσει δεν είναι (κατ' ανάγκην) το "χάραγμα του θηρίου", και σίγουρα δεν είναι ο αριθμός 666, αλλά σίγουρα σημαίνει ότι το Βατικανό χαράζει νέο τρόπο σκέψης για την Καθολική Εκκλησία. Με άλλα λόγια, είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν τη χρήση αυτών των συσκευών οι οποίες προβληματίζουν πολλούς όταν συνδέονται με τις προειδοποιήσεις της βιβλικής προφητείας.


Στις ΗΠΑ πρόσφατα, σε ένα σχολείο του San Antonio, την οργή των γονέων και των μαθητών προκάλεσε η σχολική περιφέρεια με την απόφασή της οι μαθητές να φορούν την Κάρτα παρακολούθησης σε ένα κορδόνι γύρω από το λαιμό τους, που θα παρακολουθεί τις κινήσεις τους στην πανεπιστημιούπολη. Οι φοιτητές που δεν θα φορούν τις συσκευές θα υποστουν τιμωρίες.


Όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στην ηλεκτρονική εποχή, τόσο περισσότερα από αυτού του είδους τα πράγματα θα δούμε. Δεν έχουμε ακόμη ακούσει εάν η αμερικανή εκκλησία σχεδιάζει,  ή χρησιμοποιεί παρόμοιες συσκευές.


http://www.secureidnews.com/2012/12/03/vatican-tracks-clergy-and-employees-using-rfid


Vatican tracks clergy and employees using RFID

Monday, December 3, 2012
Vatican, the central governing body of the Catholic Church, has plans to begin tracking clergy and employees with RFID technology, reports the examiner.com.
Set to take place towards the beginning of next year, the Holy City will issue clergy and employees with an advanced ID card that has a micro-chip device embedded inside the card capable of being used as a tracking device.

The Vatican has considered this technology an option as it sees the need for the tracking clergy and employees due to a recent security breach which took place earlier this year, when a person reportedly stole the pontiff’s private documents and then leaked them to an Italian journalist. 

There are many fundamental Christians who look at this issue as one of the ways the anti-Christ may enter into the world arena, as much is said in Scripture about the number 666 and where the number must be placed in order that it would be the mark of the beast.


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καιρος ειναι και καποιοι ταπεινοι καθολικοι ιερεις να καταλαβουν τι ρολο παιζει ο παπας και να φυγουν απο την αιρεση

Δημοσίευση σχολίου

top