σχόλιο ID-ont: Με αυτή την εφαρμογή ο διαρρήκτης διευκολύνεται αφάνταστα: Δεν χρειάζεται να περάσει έξω από το σπίτι σας για να κατοπτεύσει το κτίριό σας, να δει πως μπορεί να πηδήξει τα κάγκελα της μάντρα σας, πως μπορεί να κινηθεί από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, να τραβήξει πιθανόν φωτογραφίες του κτιρίου κλπ κλπ. Εάν έκανε όλα αυτά θα εκτίθετο στον κίνδυνο να τον δουν κάποιοι γείτονες, να κινήσει υποψίες, να καταγράψουν την πινακίδα του αυτοκινήτου του κοκ. 

Αντ' αυτού, κάθεται άνετος στον Η/Υ του, κατοπτεύει όσο θέλει το κτίριό σας και επισκέπτεται το διαμέρισμά σας μία και μόνο φορά, αυτή της διάρρηξης! 

Την τεχνολογία τη δημιουργούμε ως εργαλείο εναντίον μας;;;

ΠΡΟΣΟΧΗ: εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να δείτε πως παρουσιάζει το σπίτι σας ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ. Βάλτε μια άλλη διεύθυνση (πχ. μια κεντρική λεωφόρο) που είναι κοντά στο σπίτι σας, ή την εργασία σας και στη συνέχεια κινηθείτε με το χάρτη μέχρι το σπίτι σας. Τουλάχιστον οι ιδιοκτήτες αυτής της εφαρμογής να μην μάθουν που ακριβώς μένετε!!! (συνδυάζοντας την IP του Η/Υ σας με την διεύθυνση που θα πληκτρολογήσετε)

Όποιος θεωρεί πως υπάρχουν μυστικά στην εποχή που ζούμε, μάλλον τον ξεπερνούν οι εξελίξεις. Μία σελίδα στο διαδίκτυο, έχει «σκανάρει» κυριολεκτικά όλη την Ελλάδα και όλους τους δρόμους σε πολύ υψηλή ανάλυση.

Η εφαρμογή είναι τώρα προσβάσιμη σε όλους και απλώς με ένα κλικ σε μεταφέρει στον δρόμο που θες να δεις με όλες τις λεπτομέρειες.

Δεν είναι ένα google earth, αλλά κάτι πολύ πιο ακριβές, αφού βγάζει με κάθε λεπτομέρεια τον δρόμο που μένεις, απλά με ένα χτύπημα:

http://showmystreet.com/



ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top