Η χαρά του κλέφτη…


Αν εφαρμοστεί η κυβερνητική πρόταση για ηλεκτρονική υποβολή και ανάρτηση στο διαδίκτυο των περιουσιακών στοιχείων των πολιτικών, αιρετών, δικαστικών και ιδιοκτητών μέσων μαζικής ενημέρωσης, θα΄ χουμε να λέμε!

Κι αν συμπεριληφθούν όσοι χειρίζονται δημόσιο χρήμα με την υποχρέωση να δηλώνουν τα μετρητά που τυχόν έχουν στο σπίτι εφόσον ξεπερνούν τις 15.000 ευρώ καθώς και τιμαλφή που ξεπερνούν σε αξία τα 30.000 ευρώ, δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο για να αντιγράψουμε τον Α. Τσίπρα. Οι πρώτοι που θα πιάσουν αμέσως δουλειά θα είναι οι διαρρήκτες..!

Δεν υπάρχουν απλούστεροι τρόποι για να διασφαλίζεται η διαφάνεια σε αυτόν τον έρμο τόπο; Η μέθοδος της δημόσιας διαπόμπευσης, αποδείχθηκε στην πράξη ότι διαρκεί όσο και τα πυροτεχνήματα. Μετά ο βάλτος, επιστρέφει στην αιώνια ακινησία του.

Δικαίως αναρωτιέται σε επίσημη ανακοίνωσή του το Ποτάμι, τι πρόστιμο άραγε αν εφαρμοστούν όλα αυτά θα επιβαλλόταν στον υπουργό Οικονομίας Γ. Σταθάκη ο οποίος ξέχασε να δηλώσει 38 ακίνητα και 1,8δις ευρώ στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top