σχόλιο ID-ont: Το άρθρο κλείνει ως εξής: "Να που το NFC γίνεται όλο και πιο χρήσιμο…" Χρήσιμο βέβαια !!! για να παρακολουθούν και πού πήγαμε, πότε πήγαμε, με ποιους ταξιδέψαμε μαζί…

Παλαιότερες αναρτήσεις με σχόλιά μας για αυτό το θέμα: 

1. Επιτέλους κάτι σωστό πάει να γίνει και το σαμποτάρουμε; Γι' αυτό η Ελλάδα δεν πρόκειται να πάει μπροστά. Κοιτάμε ως τζαμπατζήδες ή κλέφτες πως θα κερδίσουμε.

2. Πράσινο φως για το ηλεκτρονικό εισιτήριο


www.goodbyte.gr: Ξεχάστε τα παραδοσιακά εισιτήρια. Στο επόμενο ταξίδι σας στο Λονδίνο, φροντίστε να δοκιμάσετε τον νέο τρόπο πληρωμής στα λεωφορεία της πόλης, καθώς δεν ξέρουμε αν θα έρθει κάτι τέτοιο ποτέ στην Ελλάδα.

Στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, 8500 λεωφορεία έχουν εξοπλιστεί με τον ειδικό NFC reader, γεγονός που θα επιτρέψει στους κατόχους των ειδικών καρτών να πληρώνουν απλά με ένα άγγιγμα.


Ήδη αναφέρεται ότι μπορεί να γίνει το ίδιο και με το Samsung Galaxy S III της Orange, όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το θετικό για την έκβαση αυτής της πρωτοβουλίας, είναι ότι η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο, μειώνει το κόστος του εισιτηρίου σχεδόν στο μισό (1.35 λίρες έναντι 2.30).

Να που το NFC γίνεται όλο και πιο χρήσιμο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top