σχόλιο ID-ont: "Θες έκπτωση στα διόδια; Πάρε το μηχάνημα παρακολούθησης!!!" Έντιμο, σωστό και πιστό σε όσα πιστεύουν!!! Οδηγούν τον κόσμο σε οικονομική απόγνωση, για να προτείνουν ως λύση την Ηλεκτρονική Παρακολούθηση!!!

Στην Νέα Υόρκη, αποδείχθηκε, με τη χρήση κατάλληλης συσκευής, ότι τα μηχανήματα ελεύθερης διέλευσης από τα διόδια, χρησιμεύουν στο να καταγράφονται οι μετακινήσεις των πολιτών ΜΕΣΑ στην πόλη και σε σημεία που ΔΕΝ υπάρχουν διόδια... (δείτε εδώ: http://id-ont.blogspot.gr/2014/01/e-zpass.html). Στη χώρα των μνημονίων είναι αδύνατον να χρησιμοποιούνται τέτοια συστήματα!!!

Διευκρινίσεις Μ. Χρυσοχοΐδη για τις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων

Απέρριψε ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τα περί ανακολουθίας δηλώσεων που του καταλογίζονται σχετικά με τις τιμές των διοδίων.

«Είμαι  απόλυτα έντιμος, σωστός και πιστός σε αυτό που είπα», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ και επανέλαβε ότι οι  αυξήσεις των διοδίων που ανακοινώθηκαν είναι αυτές που προβλέπονται από τις αρχικές συμβάσεις παραχώρησης των αυτοκινητόδρομων το 2007.

Παραδέχθηκε εκ νέου ότι υπήρχε μια αδικία για τους κατοίκους της Αττικής, αλλά αυτή αντιμετωπίστηκε καθώς δεν θα πληρώσουν την αύξηση της τιμής των διοδίων στις Αφίδνες.

Όπως εξήγησε, η τιμή διέλευσης από τα διόδια Αφιδνών για τους κατοίκους του δήμου Ωρωπού θα παραμείνει στα 2,10 ευρώ για τα ΙΧ. Όποιος αποδεικνύει μια σχέση με την περιοχή μπορεί να πάρει το αυτόματο μηχάνημα για να έχει την έκπτωση, επισήμανε ο υπουργός.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε ότι αν δεν αυξηθούν οι τιμές των διοδίων τότε τα χρήματα θα πρέπει να δοθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό. «Θέλουμε να το κάνουμε αυτό;», διερωτήθηκε.

Αν επιλέξουμε να χρηματοδοτούμε αυτόν που θέλει να πάει στον Ωρωπό για το εστιατόριο ή  για μπάνιο και να στερήσουμε χρήματα από τον άστεγο και τον φτωχό, αυτό κατά τη γνώμη μου είναι λάθος, πρόσθεσε.


Σημείωση: Η ανωτέρω επισήμανση στο δημοσίευμα είναι του blog μας.

1 σχόλια:

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...

Αγαπητοί μας φίλοι, δεν είναι μόνο η παρακολούθηση αλλά και η απόκριψη της αλήθειας που εξασκεί ο κυρ. Χρυσοχοϊδης. Χρησιμοποιούν παράνομα διόδια σε παράπλευρους δρόμους της εθνικής οδού, καθώς και μέσα σε πόλεις όπως της Αττικής οδού. Δεν μας είπανε ποτέ γιατί έδωσαν την διαχείριση σε ιδιώτες που κύριο στόχο έχουν το μέγιστο κέρδος και που το πρώτο που διέπραξαν ήταν η αύξηση των διοδίων. Γιατί δεν μας εξηγεί ο κύρ. Χρυσοχοϊδης ότι πηγαίναμε στην Κόρινθο με 1.20€ και τώρα ξεπερνάμε τα 4.00€ (σχεδόν 4 φορές πάνω) πως δικαιολογεί αυτές τις αυξήσεις μέσα στην «οικονομική κρίση»;
Ευελπιστούμε ότι ο λαός θα τα θυμηθεί όλα αυτά την ώρα που θα είναι στην κάλπη και να στείλει όλους αυτούς τους πολιτικούς στα σπίτια τους …

Δημοσίευση σχολίου

top