σχόλιο ΙD-ont: "Καμιά πιστωτική κάρτα ή οικονομικού χαρακτήρα πληροφορία δεν εκλάπη κατά την επίθεση"
 
Αυτό πάλι ποτέ δεν το καταλάβαμε. Μπήκαν παράνομα και επέλεξαν τι θα κλέψουν; Δηλ. ενώ μπορούσαν να πάρουν όλο το αρχείο και να φύγουν, αυτοί στάθηκαν, έκαναν επεξεργασία του αρχείου, διέγραψαν ότι δεν ήθελαν, πήραν λιγότερα από όσα μπορούσαν να πάρουν και μετά έφυγαν...
 
Μάλλον κάτι παίζεται με τι αποζημιώσεις που θα πρέπει να δώσουν σε όσους κάνουν αγωγή και γι' αυτό κάνουν τέτοιες ανακοινώσεις. 
 
ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
 
Πειρατές της πληροφορικής επιτέθηκαν σε ιστοσελίδα αγοράς προϊόντων σε τιμές με μεγάλη έκπτωση, θυγατρική της αμερικανικής εταιρίας ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon.com, και παραβίασαν τους λογαριασμούς 50 εκατομμυρίων μελών της, ανακοίνωσε σήμερα η εξειδικευμένη ιστοσελίδα All Things Digital.
 
Τα ονόματα, οι ημερομηνίες γέννησης και οι κωδικοί πρόσβασης εκλάπησαν κατά την κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα LivingSocial, σύμφωνα με την All Things Digital.

Καμιά πιστωτική κάρτα ή οικονομικού χαρακτήρα πληροφορία δεν εκλάπη κατά την επίθεση, διευκρίνισε ωστόσο η All Things Digital, επικαλούμενη επιστολή του διευθυντή της LivingSocial προς τους εργαζόμενούς της.
Η LivingSocial είναι εταιρία που εδρεύει στην Ουάσινγκτον και παρέχει προϊόντα σε τιμές που ξεπερνούν κατά πολύ τις απλές εκπτώσεις, με σχεδόν 70 εκατομμύρια πελάτες ανά τον κόσμο, κυρίως στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ασία και τη Λατινική Αμερική.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top