σχόλιο ID-ont: Ένα ακόμη video που παρουσιάζει με απλό και εύπεπτο τρόπο τα "πλεονεκτήματα" της τεχνολογίας RFID. Παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο ο πολίτης θα "εξυπηρετηθεί" με αυτήν την τεχνολογία. 

Δεν αγνοεί την ανησυχία των αντιδρώντων όσον αφορά την ιδιωτικότητα και τον κίνδυνο που συνεπάγεται η τεχνολογία αυτή για τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών. Σμικραίνει όμως αυτόν τον υπαρκτό, τεράστιο κίνδυνο, κάνοντας μια μικρή αναφορά σε αυτόν, μόνο λίγων δευτερολέπτων και αντιπαραθέτει την υποτιθέμενη προστασία που θα προσφέρει σε αυτό το θέμα η Ευρωπαϊκή Ένωση, με την νομοθεσία που θα υιοθετήσει.

Λες και μπορεί η νομοθεσία να μας προστατέψει από τους κακόβουλους διαχειριστές των βάσεων δεδομένων ή από τους hackers που μπορούν να διαλύσουν κάθε "ασφαλή" βάση δεδομένων!

Αυτό το video είναι ακόμη μια απόδειξη για το πόσο φοβούνται την υγιή αντίδραση των ενημερωμένων πολιτών και γι'αυτό αρνούνται πεισματικά να πούνε όλη την αλήθεια στους πολίτες. Μόνο γλυκανάλατα video σαν κι αυτό δημιουργούν...

Δείτε το video και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:


What is RFID? - Explania

2 σχόλια:

Zinobios Gk είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Z7tUp4xRymQ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=_uxAogWgdxw&feature=player_embedded

Δημοσίευση σχολίου

top