σχόλιο ID-ont: Όσα υποστηρίζει το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ στο τελευταίο του τεύχος, συμπίπτουν με τους φόβους που έχουμε εκφράσει κι εμείς στο blog μας, για το που πάει αυτή η ιστορία με τις "Κάρτες του Πολίτη" ή "Ηλεκτρονικές Ταυτότητες (e-ID)" ή "Έξυπνες Κάρτες". 

Δηλαδή, όταν θα αρχίσουν να χάνονται οι Κάρτες του Πολίτη, εσείς θεωρείτε ότι είναι αδύνατον να πούνε : "Εντάξει, ας περάσουμε στην "εμφυτεύσιμη" Κάρτα του Πολίτη, προκειμένου να μην την χάνετε!"

Αφού η τεχνολογία δοκιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς στα ζώα. Τι είναι αυτό που θα τους εμποδίσει από το να το προτείνουν και για τα έλλογα ζώα;

ΕΠΙΚΑΙΡΑ:Ανθρώπινες βόμβες οι καμικάζι της Αλ Κάιντα! 

Οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα αξιοποιούν τη νέα τεχνολογία και προσπαθούν να χτυπήσουν αεροπλάνα και αεροδρόμια, εμφυτεύοντας εκρηκτικά στα σώματα των καμικάζι οπαδών τους! Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, σε τηλεγράφημά τους με τη σήμανση του επείγοντος, ειδοποιούν σχετικά όλες τις χώρες του κόσμου και δη τη Ρωσία, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα με τους Τσετσένους ισλαμιστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί στην τρομοκρατία Ρώσοι και Αμερικανοί συνεργάζονται από κοινού προκειμένου να αντιμετωπίσουν το νέο αυτό φαινόμενο.

Πολλοί, ωστόσο, αντιδρούν, υποστηρίζοντας ότι όλ’ αυτά δεν είναι παρά προάγγελος προκειμένου να εμφυτεύσουν στους ανθρώπους το νέο βιοτσίπ πομπό, και τα κράτη να ελέγχουν τα πάντα, καταστρατηγώντας τις προσωπικές ελευθερίες και κάθε ανθρώπινο δικαίωμα.

Η υπόθεση της τρομοκρατίας, τονίζουν, είναι μια εξαίρετη δικαιολογία προκειμένου να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, ελέγχοντας τους ανθρώπους. Μια λαϊκή παροιμία λέει ότι οι άνθρωποι ελέγχονται μέσα από την πλεονεξία και το φόβο. Μήπως ετοιμάζουν το σενάριο του φόβου;...

Αλλάζει το σύστημα φύλαξηςτων αεροδρομίων
Οι πληροφορίες που φέρουν τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα να προχωρούν σε συστήματα υψηλής τεχνολογίας εμφύτευσης εκρηκτικών μηχανισμών σε ανθρώπινα σώματα μεταφέρθηκαν από πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που δρουν στην Υεμένη. Οι δε πράκτορες της αγγλικής MI6 υποστηρίζουν ότι οι τρομοκράτες εδώ και ένα χρόνο απασχολούνται με την ιδέα της εμφύτευσης εκρηκτικών σε ανθρώπους.

Στους κόλπους της συγκεκριμένης οργάνωσης της Αλ Κάιντα, που δρα στην Υεμένη, τα μέλη ασχολούνται αποκλειστικά με την εμφύτευση εκρηκτικών μηχανισμών σε φανατικούς καμικάζι ισλαμιστές.

Οι ειδικοί, βέβαια, υποστηρίζουν ότι το φαινόμενο δεν είναι τωρινό, αλλά χρησιμοποιείται χρόνια τώρα από εμπόρους ναρκωτικών, προκειμένου να μεταφέρουν απαγορευμένες ουσίες. Τα δε σημεία του ανθρώπινου σώματος στα οποία είναι δυνατό να τοποθετηθούν εκρηκτικοί μηχανισμοί είναι η κοιλιά, το στήθος –ιδίως των γυναικών– και οι μηροί.

Σχολιάζοντας το γεγονός από τη «Φωνή της Ρωσίας», το κρατικό ραδιόφωνο της Μόσχας, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Βετεράνων της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Ρωσίας Άλφα Σεργκέι Γκοντσαρόφ υποστήριξε: «Ναι, είναι γνωστό ότι οι τρομοκράτες διεθνούς επιπέδου και ανεκπαίδευτοι ακόμα προοδεύουν αδιάκοπα στις αμιγώς τεχνικές κατευθύνσεις. Δεν μπορούμε να αποκλείουμε και τη δυνατότητα οι καμικάζι να συμφωνήσουν για την επί πληρωμή εμφύτευση στα σώματά τους εκρηκτικών μηχανισμών, ικανών να προκαλέσουν αποσυμπίεση των αεροπλάνων και αεροπορικά δυστυχήματα. Αν έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, τότε θα πρέπει να αλλάξει όλο το σύστημα ασφάλειας στα αεροδρόμια, διότι το υφιστάμενο σήμερα σύστημα δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίζει 100% τέτοια προβλήματα», παρατήρησε ο Σεργκέι Γκοντσαρόφ. Άλλωστε, δεν υφίστανται μηχανήματα που να «σαρώνουν» το ανθρώπινο σώμα, ώστε να μπορούν να εντοπίζουν παρόμοιες βόμβες. Οι Αμερικανοί, από τη μεριά τους, υιοθετώντας τις απόψεις του Ρώσου συναδέλφου τους, υπογραμμίζουν ότι οι καμικάζι μπορούν να εμφυτεύουν εκρηκτική ύλη και στη συνέχεια να τη θέσουν σε λειτουργία με τη βοήθεια ειδικών ενέσεων. Ρωσία και ΝΑΤΟ συνεργάζονται στενά σε αυτό τον τομέα, με επιτυχή αποτελέσματα, αφού μπόρεσαν και κατασκεύασαν τη λεγόμενη «ηλεκτρονική μύτη».

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2014 στο Σότσι της Ρωσίας
Η «ηλεκτρονική μύτη» –ή σύστημα Santex– που κατασκεύασαν οι ειδικοί του ΝΑΤΟ φαίνεται να λειτουργεί. Το συγκεκριμένο μηχάνημα εγκαθίσταται στα αεροδρόμια και αποκαλύπτει γρήγορα και αλάνθαστα την ύπαρξη εκρηκτικών ουσιών, μέσω της μυρωδιάς, εντοπίζοντας αμέσως το φορέα τους. Οι Ρώσοι ειδικοί γνωρίζουν την τεχνολογία αυτού του μηχανήματος και, με τη συνεργασία που έχουν με τους νατοϊκούς, θα παρουσιάσουν τον ερχόμενο χρόνο στο Παρίσι ένα ακόμα πιο εξελιγμένο μηχάνημα, το οποίο θα προστατεύει τα αεροδρόμια και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς. Το συγκεκριμένο σύστημα, έπειτα από τις τελικές δοκιμές, θα εγκατασταθεί στο Σότσι της Ρωσίας, όπου θα φιλοξενηθούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2014. Σε ομιλία του στην Αγία Πετρούπολη την περασμένη εβδομάδα, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, δήλωσε: «Το νέο σύστημα προορίζεται για την προστασία των συγκοινωνιακών κόμβων από τις ενέργειες των τρομοκρατών-καμικάζι. Η έκρηξη στο ρωσικό αεροδρόμιο “Ντομοντέντοβο” φέτος τον Ιανουάριο έδειξε ότι αυτά τα τεχνικά συστήματα σήμερα είναι άκρως απαραίτητα. Μάλιστα, όχι μόνο στη Ρωσία. Οι τρομοκρατικές ενέργειες που διαπράχθηκαν πριν από μερικά χρόνια στη Μαδρίτη και στο Λονδίνο καταδεικνύουν ότι ουδείς είναι εγγυημένος από τέτοιου είδους επιθέσεις».

Οι αντιδράσεις
Πολλοί, πάντως, που δυσπιστούν έναντι των σεναρίων περί τρομοκρατίας εκφράζουν τον προβληματισμό τους και υποστηρίζουν ότι όλ’ αυτά γίνονται χρησιμοποιώντας την «καραμέλα» της τρομοκρατίας, προκειμένου να καταπατηθούν πλήρως τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι «μεγάλοι» της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων να εξουσιάζουν τους λαούς. Είναι γνωστές, άλλωστε, οι θεωρίες των οπαδών της εμφύτευσης βιοτσίπ πομπών στον ανθρώπινο οργανισμό. 

Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι δεν είναι τυχαία η οικονομική κρίση, διότι όλα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα θα οδηγηθούμε στην αντικατάσταση των νομισμάτων με μια νέα μονάδα μέτρησης. Στόχος είναι όλες οι αγοραπωλησίες να είναι γνωστές στο κράτος και να εκμηδενιστεί η φοροδιαφυγή. Η διαφθορά θα είναι αδύνατη και κάνεις δεν θα κινδυνεύει από κλοπή χρημάτων. Με τον τρόπο αυτό, τονίζουν, θα περιοριστούν σημαντικά η εγκληματικότητα και η τρομοκρατία. 
(σχόλιο ID-ont: Το όραμα της αχρήματης κοινωνίας το έχει και ο νέος Υπουργός Οικονομικών κος Βενιζέλος με ακριβώς αυτή την πρόφαση: Την πάταξη της φοροδιαφυγής! Κατά συνέπεια δεν πρόκειται για θεωρία αλλά για σχέδιο που υλοποιείται!)

Δεν θα μπορούν να γίνονται παράνομες συναλλαγές όπλων ή ναρκωτικών και όσοι παρανομούν θα εντοπίζονται εύκολα με την εμφύτευση αυτού του πομπού-μικροτσίπ, που θα εκπέμπει σήμα στο δορυφόρο. Βέβαια, το ίδιο θα ισχύει και για τους δραπέτες των φυλακών, που θα εντοπίζονται άμεσα, όπως και για τους λαθρομετανάστες.

Με το τσιπ αυτό δεν θα υπάρχει γραφειοκρατία, διότι τα πάντα –ιατρικά στοιχεία, τίτλοι ιδιοκτησίας κ.ο.κ.– θα είναι καταχωρισμένα και θα είναι αδύνατον κάποιος να χαθεί ή να απαχθεί.

Με την εμφύτευση αυτού του βιο τσίπ πομπού τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια σε ό,τι αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις ελευθερίες, αξίες για τις οποίες έχουν δοθεί τόσοι και τόσοι αγώνες κι έχει χυθεί πολύ αίμα... Το κράτος θα γνωρίζει τα πάντα –από το τι τρώμε μέχρι πού πιστεύουμε– καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο. Ο όρος «ελευθερία» θα παραμείνει μόνο στο λεξικό...

Για το συγκεκριμένο βιοτσίπ εκφράζονται έντονες αντιδράσεις από επιστήμονες, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν θα μπορέσει να αφομοιωθεί εύκολα από τον οργανισμό, χωρίς παρενέργειες. Το ενέσιμο αυτό μικροτσίπ θα προκαλέσει αντιδράσεις, διότι έχει παραβληθεί με τη «σφραγίδα του θηρίου» της Αποκάλυψης (κεφ 13 στίχοι 16,17,18) όχι μόνο από κληρικούς και πιστούς, μια και οι αντιδράσεις θα είναι παγκόσμιες και όχι μόνο από το χριστιανισμό, αλλά κι από άλλες θρησκείες.

Οι ειδικοί εξακολουθούν, πάντως, να αναρωτιούνται μήπως η εμφύτευση εκρηκτικών στους τρομοκράτες είναι ο προάγγελος της εμφύτευσης του βιοτσίπ σε όλους τους ανθρώπους και η καθολική καταδυνάστευσή τους... 


Σημείωση: Οι υπογραμμίσεις στο κείμενο είναι δικές μας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..
http://www.youtube.com/watch?v=RTzSf4KN2q8&feature=player_embedded

Δημοσίευση σχολίου

top