σχόλιο ID-ont: Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ οι προδιαγραφές για την Κάρτα του Πολίτη (Νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα). Όσο όμως και να ψάξετε δεν θα τις βρείτε, γιατί ενώ δημοσιεύθηκαν, τελικά δεν δημοσιεύονται, γιατί είναι απόρρητες!!! Πρόκειται για εθνικό μυστικό υψίστης ασφαλείας! Δηλ. θα κουβαλάμε επισήμως επάνω μας κάτι ηλεκτρονικό, που δεν θα ξέρουμε τι είναι και τι κάνει! Κι όλα αυτά από μια "αριστερή" κυβέρνηση που μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον σεβασμό στην ελευθερία, την αυτοδιάθεση και εν γένει την προσωπικότητα του πολίτη, με ΜΥΣΤΙΚΗΣ όμως τεχνολογίας και δυνατοτήτων, σύγχρονα, χαφιέδικα μέσα. Ωραίοι αριστεροί να σου τύχουν...

Διαβάστε παρακάτω το σχετικό ΦΕΚ:

ΦΕΚ 2212/13-6-2018

Άρθρο 1

Ορίζουμε τις προδιαγραφές του νέου δελτίου ταυτότητας, ως αυτές περιλαμβάνονται στο επισυναπτόμενο υπ’ αριθμ. πρωτ. 7008/13/52-κβ’ Τεύχος Β2’ «Απόρρητες Τεχνικές Προδιαγραφές Εντύπου Δελτίου Ταυτότητας Ελλήνων Πολιτών», που συνέταξε ειδική επιτροπή και το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας απόφασης, αποτελούμενο από είκοσι τέσσερις (24) σελίδες.

Άρθρο 2
Οι επισυναπτόμενες στην παρούσα απόφαση τεχνικές προδιαγραφές, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8, παρ. 1, περ. α’ του ν. 3469/2006 «Εθνικό Τυπογραφείο, Εφημερίς της Κυβερνήσεως και λοιπές διατάξεις» (Α’ 131), του άρθρου 5, του ν. 3861/2010 «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο “Πρόγραμμα Διαύγεια“ και άλλες διατάξεις» (Α’ 112) και της υπ’ αριθμ. Φ. 120/01/510313/Σ.94 από 5-1-2018 απόφασης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας «Κύρωση του Εθνικού Κανονισμού Ασφαλείας (ΕΚΑ)» (Β’683), χαρακτηρίζονται απόρρητες, δεν δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, δεν αναρτώνται στο διαδίκτυο, και δεν περιέρχονται σε γνώση τρίτων, πέραν των αρμοδίων Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας (Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας/Α.Ε.Α.,
Διεύθυνση Διαβατηρίων και Εγγράφων Ασφαλείας /Α.Ε.Α., Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών/Α.Ε.Α.) και του αναδόχου του έργου, με την υπογραφή ρήτρας εμπιστευτικότητας. Κατ’ εξαίρεση και μόνο για τις ανάγκες προκήρυξης του σχετικού διαγωνισμού, δύναται να δημοσιεύεται απόσπασμα των τεχνικών προδιαγραφών, ως περιλαμβάνονται στο υπ’ αριθμ. 7008/13/52-κ’ τεύχος Α’ «Τεχνικές προδιαγραφές του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εντύπων Ασφαλείας», Κεφ. 10.13, σελίδα 186 έως και 193.

Άρθρο 3
Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Η παρούσα απόφαση, με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 2, να δημοσιευθεί στην φημερίδα της Κυβερνήσεως.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top