ΔΕΙΤΕ ένα τραγούδι που συνέθεσαν φίλοι της οργάνωσης no2id.net για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες που ήθελε η Αγγλική κυβέρνηση να εισάγει στη ζωή των Άγγλων. Όπως ήδη θα γνωρίζετε, το πρόγραμμα εισαγωγής ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έχει πλέον ακυρωθεί στην Αγγλία μετά την αντίδραση των πολιτών. Το video αυτό με εύθυμο τρόπο παρουσιάζει αυτή την αντίδραση. Οι ελληνικοί υπότιτλοι είναι σε δική μας μετάφραση.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:








Δείτε αυτό και άλλα ενδιαφέροντα video στην σελίδα μας στο youtube: 
http://www.youtube.com/user/idontid


ΥΓ. Το video έχει υποστεί μια μικρή "επεξεργασία" προκειμένου να μπορεί να ιδωθεί από όλη την οικογένεια. 


Αρχικά εμείς το βρήκαμε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=x9HsnIGuHQQ


VIDEO: Τραγούδι φίλων της αγγλικής οργάνωσης no2id που πέτυχε την ακύρωση του προγράμματος των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων (Κάρτα του Πολίτη) στην Αγγλία

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι σημαντικό να καταλάβει ο μέσος Έλληνας, ότι η Κάρτα του Πολίτη, παρ'όλες τις πολλές εξυπηρετήσεις, ανέσεις, απολαύσεις που αποδεδειγμένα θα προσφέρει, στο τέλος θα αποτελέσει κίνδυνο για την ελευθερία του προσώπου του.

Αφού λοιπόν σταθμίσει τα θετικά - που τα προβάλουν οι κρατούντες - με τα αρνητικά που τόσοι άνθρωποι σε άλλες χώρες αναγνωρίζουν αλλά στην χώρα μας στιγματίζονται και λασπολογούνται, να αποφασίσει ελεύθερα ότι μπορεί να ζήσει με λιγότερες ανέσεις, αλλά κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του την προσωπική του ελευθερία και όχι την Κάρτα του Πολίτη !!!

Όποιος την πάρει μάλλον θα φοβάται όλη την ώρα μην την χάσει!!! Σκέψου πόσες φορές την μέρα θα ανοίγουμε το πορτοφόλι μας για να δούμε εάν είναι μέσα η Κάρτα του Πολίτη ή άν μας την έκλεψαν !!! Γιατί εάν μας την κλέψουν, με τόσα στοιχεία που θα περιλαμβάνει θα είναι σαν να μας κλέβουν τον ίδιο μας τον ευαυτό και όχι σαν να μας κλέβουν ένα απλό έγγραφο ταυτοποίησης του εαυτού μας (σημερινή ταυτότητα.)

Δημοσίευση σχολίου

top