σχόλιο ID-ont: Τελικά δεν είναι 4 αλλά 18 εκατομμυρίων ομοσπονδιακών υπαλλήλων τα στοιχεία που εκλάπησαν από χάκερς. Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση με τα μεγαλεία σου !!!

Τα προσωπικά δεδομένα περίπου 18 εκατομμυρίων πρώην, νυν και υποψηφίων ομοσπονδιακών υπαλλήλων στις Ηνωμένες Πολιτείες παραβιάστηκαν από κυβερνοεπίθεση στο Γραφείο Διεύθυνσης Προσωπικού. Σύμφωνα μάλιστα με τις Αμερικανικές αρχές, ο αριθμός πρόκειται να μεγαλώσει.

Η εκτίμηση διατυπώθηκε από το διευθυντή του FBI, James Comey, σε μια μυστική συνάντηση με τους γερουσιαστές και εκτιμάται πως ανάμεσα στα άτομα που εκτέθηκαν μπορεί να βρίσκονται ακόμα και εκείνοι που έθεσαν υποψηφιότητα για να εργαστούν για το κράτος, όμως τελικά απορρίφθηκαν.

Οι υπηρεσιακοί του Γραφείου Διεύθυνσης Προσωπικού πρόκειται να παρουσιαστούν σε πολλές συνελεύσεις κατά τις οποίες θα συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο εκείνοι αντέδρασαν. Μάλιστα πολλοί νομοθέτες και κρατικοί υπάλληλοι φοβούνται πως η αντίδραση της διοίκησης του Ομπάμα υποβάθμισε το πρόβλημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top