Η εφαρμογή Geoloqi δεν έχει τη δυνατότητα να σας διακτινίσει στο ραντεβού που έχετε αργήσει, μπορεί όμως να προετοιμάσει αυτόν ή αυτούς που έχετε στήσει για την αργοπορημένη σας άφιξη. Το Geoloqi ενοποιείται με τα ημερολογία των Google και Outlook και δίνει τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους σε μια συνάντηση να δουν που βρίσκεστε και αν είναι πιθανό να αργοπορήσετε. Επιπλέον, η εφαρμογή φροντίζει να σας ανταμείβει με πόντους όταν πηγαίνετε στις συναντήσεις σας εγκαίρως.

Η λειτουργία της εφαρμογής βασίζεται στην υπηρεσία email μέσω της οποίας ειδοποιεί όσους έχετε ορίσει ότι πρέπει να ειδοποιηθούν για τον τόπο που βρίσκεστε, την απόσταση και μια εκτίμηση του χρόνου της καθυστέρησής σας. Επίσης, τα άτομα που συμμετέχουν στη συνάντηση έχουν τη δυνατότητα να δουν σε πραγματικό χρόνο πάνω σε χάρτη τη διαδρομή που διανύετε.


Μετά τη συνάντηση η εφαρμογή σταματά να “εκπέμπει” τη θέση σας, οπότε προστατεύει την ιδιωτικότητα σας. Όσον αφορά του πόντους επιβράβευσης είναι περισσότερο ένα επιχείρημα για να πείσετε κάποιους ότι γενικά είστε εντάξει στους χρόνους σας.

Η βασική έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλες τις πλατφόρμες iOS και Android, αναμένεται όμως και μια pro έκδοση με δυνατότητα αποστολής σημειώσεων και ενοποίησης με άλλες υπηρεσίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top