Στο 47ο δευτερόλεπτο του video μπορείτε να δείτε πόσο μικροσκοπικό είναι το RFID chip που θα περιέχει η Γερμανική ταυτότητα.

Επίσης στο δεύτερο λεπτό του video και πιο συγκεκριμένα από το 2.22 έως το 2.25 μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι αυτό το chip με την κεραία του (σαφώς πιο εξελιγμένο από αυτό που βρήκαμε κρυμμένο στη σόλα Ελληνικού παπουτσιού http://id-ont.blogspot.com/2010/10/video-rfid-tag.html) είναι ενσωματωμένο μέσα στην ταυτότητα και δεν φαίνεται εξωτερικά. Το chip αυτό με την κεραία του, είναι κολλημένο σε μια λεπτή στρώση πλαστικού η οποία μπαίνει ανάμεσα σε δυό άλλες σκληρές στρώσεις οι οποίες αναγράφουν τα στοιχεία της ταυτότητας.

Όσον αφορά τις δυνατότητες του chip αυτού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, "πρόκειται για ένα μικροσκοπικό Η/Υ ο οποίος έχει όλα τα βασικά συστατικά στοιχεία ενός κανονικού Η/Υ" (It's a miniscule computer that has all the essential components of a big computer): 53o έως 56ο δευτερόλεπτο του video.

Η Ελληνική ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (Κάρτα του Πολίτη) θα περιέχει τέτοιο chip; Εάν ναι, ποιές θα είναι οι δυνατότητές του; Ποιές και πόσες πληροφορίες θα μπορεί να καταγράφει; Τι θα μπορεί να γραφτεί εν αγνοία μας σε αυτό; Πότε και κάτω από ποιές συνθήκες η ηλεκτρονική ταυτότητα θα γράφει δεδομένα για μας και πότε και κάτω από ποιές συνθήκες θα εκπέμπει (αποκαλύπτει) δεδομένα (πληροφορίες) για μας; Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για RFID chip !!!

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ για την Γερμανική Ηλεκτρονική Ταυτότητα (Γερμανική Κάρτα του Πολίτη) και προβληματιστείτε:



http://www.youtube.com/watch?v=o0mdqNke9PI

Ρεπορτάζ της DEUTSCHE WELLE για το RFID chip που είναι κρυμμένο μέσα στη Γερμανική Κάρτα του Πολίτη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν το συστημα και ο αρχηγος του καταρευσει θα παρει και τους οπαδους του μαζι στον αλλο κοσμο σπερνοντας ραδιενεργα κυμματα απο το τσιπ μεσα σε αυτους που το εχουν.αρα λοιπον δεν μιλαμε για ελευθερια ατομων αλλα για δικτατωρια στην πιο εσχατη μορφη της.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Γιώργος Αντωνίου είπε...

Και μην ξεχνάτε πως τα τσιπς προκαλούν καρκίνο σε ζωα

http://www.chipmenot.org/index.htm

Κανένας να μην δεχτή κάρτα η αλλο προϊόν με τσιπ.

Ανώνυμος είπε...

Πόση ασχετοσύνη θεέ μου...

Δημοσίευση σχολίου

top