VIDEO: RFID tag πάνω στα ρούχα μας !!!


RFID tag επάνω σε πουκάμισο αγορασμένο από Ελληνικό κατάστημα... Τουλάχιστον αυτό μπορούμε να το κόψουμε και να το πετάξουμε.

Με τα RFID tags που είναι χωμένα μέσα στις σόλες των παπουτσιών μας, (δείτε video σε προηγούμενη ανάρτησή μας http://id-ont.blogspot.com/2010/10/video-rfid-tag.html ) τι μπορούμε να κάνουμε, πως μπορούμε να προστατευθούμε;

Πολύ περισσότερο με το RFID chip που μπορεί να έχει η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (κατ'ευφημισμόν Κάρτα του Πολίτη) πως θα προστατευτούμε; (βλ. προηγούμενη ανάρτησή μας με την Γερμανική ταυτότητα και που αυτή έχει κρυμμένο το RFID chip: http://id-ont.blogspot.com/2010/10/rfid-chip.html)

Δείτε το video με το κόψιμο και το άνοιγμα του RFID tag από ένα πουκάμισο:



Δείτε φωτογραφίες από το RFID tag επάνω στο πουκάμισο:




id-ont.blogspot.com
VIDEO: RFID tag πάνω στα ρούχα μας !!!

2 σχόλια:

pantatetoia είπε...

Καλή η συνολική σου προσπάθεια μόνο που στο συγκεκριμένο βιντεο αυτό που βρήκες είναι απλώς μια αντικλεπτική ετικέτα, δεν έχει τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσει με τιποτα άλλο εκτός απο τις δύο στήλες στην είσοδο του καταστήματος.
Τέτοιες θα βρείς σε πολλά προϊόντα κυρίως σε σουπερ μαρκετς αλλά και σε ρούχισμό όπως αυτό στο βίντεο αν και τις περισσότερες φορές στα ρούχα προτιμούν τα κοκκάλινα αντικλεπτικά που στη συγκεκριμένη τεχνολογία ενσωματώνουν το ίδιο αυτοκόλητο ενω στα 58KHz είναι πιο στενόμακρα.
Μπορείς να δεις χαρακτηριστικές διαφορές ενος RFID απο το συγκεκριμένο το οποίο δεν ενσωματώνει chip.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι αντικλεπτικό όπως λες γιατί δεν αφαιρείτε όταν το αγοράσεις κανονικά? και γιατί δεν ¨"φωνάζει" όταν το πληρώσεις αφού δεν έχει αφαιρεθεί?

Δημοσίευση σχολίου

top