Το  γύρο του διαδικτύου κάνει η χιουμοριστική απάντηση της Κρήτης στη νέα ρύθμιση του facebook για τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του.

Τις τελευταίες ημέρες είδαμε πληθώρα χρηστών του Facebook να αναρτά στα προφίλ του δήλωση ,επικαλούμενη διατάξεις νόμων που δεν επιτρέπουν στη διάσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να αγγίξει τα προσωπικά τους δεδομένα (φωτογραφίες κτλ).

Εκ των υστέρων μάθαμε πως αυτή η δήλωση δεν έχει πόδια να στηριχθεί και επί της ουσίας δεν περιορίζει ούτε δεσμεύει το Facebook.

Έτσι κάποιος ευφάνταστος νους σκέφτηκε και συνέταξε στην κρητική διάλεκτο μια δήλωση για τα προσωπικά δεδομένα, με αποδέκτη τον ιδρυτή του fb Μάρκ Ζουκεμπεργκ η οποία πράγματι είναι απολαυστική και σας την παραθέτουμε

«Μήνυμα από την Κρήτη στον Ζούκεμπεργκ για τους λογαριασμούς του facebook!

Ετσά και κάμει καμιά κουζουλάδα το fb και μολάρει τσι πόζες μου και τσους λογισμούς μου, δηλώνω ανυπευθύνως ότι θα τους γλακώ μέχρι να τους κουτουπώσω από τον καφά και να τους ξεγιβεντίσω σ'όλο το κόσμο, από τη Ζάκρο μέχρι τη Γαύδο!

Γροικάς εκειά να θέλει ο παράωρος να φκαιραίνει τα προσωπικά μας δεδομένα για να καζαντίσει;

Οϊ… φίλε μου…!!!

Ανε θές ταραχτά, θα τον έχεις ετσά δίμουρος που σαι! Από τι μιά μας ρωτείς «ίντα νιώθεις επαέ πέρα;» κι από την άλλη μας μανίζεις με τσι κλεψιές σου!

Λοιπόν Ζούκεμπεργκ… με ξανοίγεις που σε ξανοίγω;

Μαζέψου και λογιάσου την μαντινάδα που σου τρατέρνω : «Χίλια μαχαίρια και σπαθιά, χάμε στη γη στρωμένα, τσαλαπατώ τα και παιρνώ και έρχομαι σε σένα»

Ξά σου Μάρκο, ξά σου…..»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top