σχόλιο ID-ont:  Αριστερά βλέπετε μια οθόνη της εφαρμογής αυτής. Κάντε κλικ με το ποντίκι σας πάνω στην φωτογραφία για να δείτε λεπτομέρειες. Όσοι δεν γνωρίζετε Αγγλικά δείτε ορισμένα στατιστικά που δίνει αυτή η εφαρμογή:
-  Δημοφιλία: Έχουν αναγνωριστεί  53 διαφορετικά άτομα σε όλες τις φωτογραφίες σας,
- Πλήρωμα: Κατά μέσο όρο εμφανίζονται 2,7 άτομα στις φωτογραφίες σας,
- % ανδρών & γυναικών: 59% των ανθρώπων που βγαίνεις, είναι του αντίθετου φύλου,
- 53% των ανθρώπων που εμφανίζονται στην φωτογραφία σου δεν έχουν δεσμό (!)
- 26 % των ανθρώπων με τους οποίους βγαίνεις είναι χαρούμενοι !!!

Πόσο κοινωνική, είναι η κοινωνική σας ζωή έξω από τα κοινωνικά δίκτυα; Μια νέα εφαρμογή του Facebook επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα αυτό με τη μέτρηση της συχνότητας των checkins σας και τη χρήση τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου για αναλύσει τα πρόσωπα των φίλων σας στις φωτογραφίες στο προφίλ σας  και να υπολογίσει το πόσο χαρούμενοι είναι όταν διασκεδάζουν μαζί σας έξω.
 
Η Social Life Audit app, που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα, μετράει το κοινωνικό σας status (με το πόσες φορές εμφανίζεται μία φωτογραφίας σας την εβδομάδα στο κοινωνικό δίκτυο), το μέγεθος του πληρώματός σας (ο μέσος αριθμός των ανθρώπων που εμφανίζονται στις φωτογραφίες μαζί σας) και το επίπεδο δραστηριότητάς σας (σε πόσα μέρη  κάνετε check in ανά εβδομάδα) και εξάγει τα συμπεράσματά της.

Η εφαρμογή εξετάζει συνολικά 12 μεταβλητές, τις οποίες και μπορείτε να μελετήσετε παρακάτω. Η εν λόγω εφαρμογή, αν και πρακτικά είναι περισσότερο για να περάσει η ώρα και όχι για να την πάρετε στα σοβαρά, αναπτύχθηκε στα πλαίσια προώθησης ποτού και ομολογουμένως μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε ως έναν αρκετά ευφάνταστο τρόπο.

ΔΕΙΤΕ και το σχετικό διαφημιστικό video με τα "πλεονεκτήματα" της εφαρμογής :





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top