σχόλιο ID-ont: Δείτε το video με τον Gmail Man. Από ότι φαίνεται ζήλεψε κι η Yahoo, οπότε σύντομα θα αποκτήσουμε και τον Yahoo Man...

Από σήμερα, η Yahoo σταματά να παρέχει στους χρήστες του Yahoo mail την κλασική έκδοση της υπηρεσίας του, υποχρεώνοντάς τους να χρησιμοποιήσουν τη νέα συμφωνώντας στους νέους όρους ή να φύγουν.

Η ανανεωμένη έκδοση της υπηρεσίας είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά όσοι χρήστες ήθελαν μπορούσαν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το παλιό Yahoo mail.

Το ανανεωμένο Yahoo mail συνοδεύεται και από νέους όρους χρήσης, οι οποίοι προβλέπουν πως η εταιρεία έχει το δικαίωμα να σαρώνει και να αναλύει όλη την εισερχόμενη και εξερχόμενη επικοινωνία.

Από την εταιρεία σημειώνουν πως συλλέγουν και αποθηκεύουν κάποια δεδομένα, για να παράσχουν προσωποποιημένες υπηρεσίες και περιεχόμενο, να εξυπηρετήσουν διαφημιστικούς σκοπούς και να προστατέψουν τους χρήστες από spam και malware.

Η νέα πολιτική τής Yahoo όσον αφορά στο "διάβασμα" των μηνυμάτων με στόχο την προβολή διαφημίσεων είναι ανάλογη αυτής που ακολουθεί η Google στο Gmail.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top