σχόλιο ID-ont: Γιατί δεν συμβουλεύεται η CIA τον κο Ραγκούση, τον κο Ρέππα, τον κο Τζωρτζάκη για την ασφάλεια που θα έχει η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και η Κάρτα του Πολίτη;

Επίσης θα μπορούσαν να ρωτήσουν και τον κο Λοβέρδο για την ασφάλεια της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης. Δεν τολμούμε να πιστέψουμε ότι θα μπορούσαν ποτέ hackers να κλέψουν το αρχείο όλων των Ελλήνων πολιτών με όλες τους τις ασθένειες, όπως "χτίζεται" μέρα με την μέρα μέσα από το internet, στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης! Όχι-όχι όταν οι ιατρικές πληροφορίες διατρέχουν το internet είναι ασφαλείς! Μη ασφαλείς είναι μόνο οι πληροφορίες της CIA ...

www.in.gr: Στόχος των Αnonymous έγινε η ιστοσελίδα της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) με αποτέλεσμα να τεθεί την Παρασκευή εκτός λειτουργίας.

«CIA Tango Down» έγραψε ένα μέλος των Anonymous στο λογαριασμό που χρησιμοποιεί συχνά η ομάδα στο Twitter. Η έκφραση «Tango Down» σημαίνει στη διάλεκτο των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού ότι «εξολοθρεύτηκε ο εχθρός». Οι Anonymous δεν έδωσαν καμία περαιτέρω πληροφορία.

Εκπρόσωπος της CIA, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά, δήλωσε πως «ερευνούμε τις πληροφορίες».


Την Παρασκευή, οι Anonymous ανακοίνωσαν ότι επιτέθηκαν και στον ιστότοπο του Επιμελητηρίου των Ορυχείων του Μεξικού.

Τον Ιανουάριο οι Anonymous είχαν επιτεθεί στους ιστότοπους του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης και του FBI ως αντίποινα για το κλείσιμο από τις αρχές του ιστότοπου Megaupload, ο οποίος κατηγορείται για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων.

Οι Anonymous δεν εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους επιτέθηκαν στον ιστότοπο της CIA.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top