Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 23χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση κλοπής προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός υπάλληλος που εργαζόταν σε πρατήριο βενζίνης στην Επαρχία Πάφου, εκμεταλλευόμενος την πρόσβαση που είχε στα προσωπικά δεδομένα σταθερών πελατών του πρατηρίου, προέβαινε σε συναλλαγές μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας τα ονόματα και τους αριθμούς των πιστωτικών καρτών των πελατών αυτών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες βράδυ όταν ο 23χρονος υπάλληλος αποφάσισε να αποκαλύψει την απάτη στον εργοδότη του, ο οποίος μετέβη αμέσως στην Αστυνομία.

Συγκεκριμένα ο 53χρονος διαχειριστής του εν λόγω πρατηρίου βενζίνης στην Πάφο επισκέφθηκε  χθες βράδυ τον Αστυνομικό Σταθμό Κουκλιών, έχοντας μαζί του 23χρονο υπάλληλο.

Ο 53χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο 23χρονος του είχε εκμυστηρευτεί ότι χρησιμοποίησε πιστωτικές κάρτες πελατών του πρατηρίου για να αποσπά χρηματικά ποσά.
 
Σύμφωνα με τον 53χρονο, ο 23χρονος εξέφρασε την επιθυμία του όπως αναφέρει το γεγονός στην Αστυνομία και όπως επιστρέψει τα χρήματα στους δικαιούχους.

Ο 23χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ήδη, παρέδωσε στην Αστυνομία ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως ανέφερε ήταν αυτό με το οποίο έκανε τις συναλλαγές του στο διαδίκτυο.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κουκλιών με σκοπό τη διερεύνηση της υπόθεσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top