Μία νέα εφαρμογή με έναν απόλυτα περίπλοκο αλγόρυθμο, ετοιμάζεται να μπει στις επιχειρήσεις και να σκανάρει άγρια τη ζωή και τη δουλειά των εργαζομένων.

Αν δεν έχετε ήδη τρομάξει από τον τίτλο του άρθρου, διαβάστε παρακάτω για να τρομοκρατηθείτε! Μία νέα εφαρμογή με έναν απόλυτα περίπλοκο αλγόρυθμο, ετοιμάζεται να μπει στις επιχειρήσεις και θα σκανάρει τόσο άγρια τη ζωή των εργαζομένων, ώστε θα μπορεί να προβλέπει ακόμα και το πότε θα παραιτηθούν για να ενημερώσει το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού και αυτό με τη σειρά του είτε να σας… χαιρετήσει είτε να σας προτείνει αύξηση, ακριβώς μία ημέρα πριν εσείς ανακοινώσετε την κρυφή (νομίζατε) απόφασή σας!

Το τρομακτικό σύστημα με παραμετροποίηση, ελέγχει από το πόσο πολύ εργάζεστε, μέχρι τα ποσταρίσματά σας στα social media και καταλαβαίνει πότε έχετε μπουχτίσει αλλά και αν αξίζετε να μείνετε στην επιχείρηση οπότε προτρέπει το HR να σας κάνει αύξηση!

Το ίδιο σύστημα μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα στο ίντερνετ και να ανακαλύπτει ακόμα και νέους εργαζόμενους που δεν έχουν κάνει αίτηση στην επιχείρηση αλλά… της ταιριάζουν.

Αν και δεν χρησιμοποιείται επισήμως, οι δημιουργοί του μιλώντας στην New York Times δήλωσαν ότι εντυπωσιάστηκαν και οι ίδιοι από την ακρίβεια της εφαρμογής του πιλοτικού συστήματος και την εύστοχη πρόβλεψη για παραιτήσεις εργαζομένων…

Α! Ξεχάσαμε να σας ρωτήσουμε Κάτι σχετικό. Την κλασσική ταινία Gattaca την έχετε δει; Μάλλον ήρθε η ώρα..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top