Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας "The Wall Street Journal" οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής έχουν δημιουργήσει ειδικό στόλο αεροσκαφών τύπου Cessna όπου μπορούν πετώντας πάνω από κάποιον χρήστη να συλλέξουν δεδομένα από το κινητό του για οποιαδήποτε πληροφορία θέλουν όπως τηλεφωνικές κλήσεις εικόνες μηνύματα και άλλα χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που χρησιμοποιείτε και από τον στρατό και των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, ιδιαίτερα στις εμπόλεμες ζώνες για την αναζήτηση ατόμων, ύποπτα για τρομοκρατία.

Τα ειδικά αυτά διαμορφωμένα αεροπλάνα πραγματοποιούν καθημερινά πτήσεις από το 2007 στα πέντε μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας "The Wall Street Journal" οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής έχουν δημιουργήσει ειδικό στόλο αεροσκαφών ....
τύπου Cessna όπου μπορούν πετώντας πάνω από κάποιον χρήστη να συλλέξουν δεδομένα από το κινητό του για οποιαδήποτε πληροφορία θέλουν όπως τηλεφωνικές κλήσεις εικόνες μηνύματα και άλλα χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που χρησιμοποιείτε και από τον στρατό και των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, ιδιαίτερα στις εμπόλεμες ζώνες για την αναζήτηση ατόμων, ύποπτα για τρομοκρατία.

Τα ειδικά αυτά διαμορφωμένα αεροπλάνα πραγματοποιούν καθημερινά πτήσεις από το 2007 στα πέντε μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας.
Η κυβέρνησε των ΗΠΑ αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα - See more at: http://argonaytis-iphone.blogspot.gr/2014/11/blog-post.html#sthash.S8VoIqcS.dpuf

Το δημοσίευμα της WSJ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top