σχόλιο ID-ont: Εκπομπή για την Κάρτα του Πολίτη που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Διενεργήθηκε τη Δευτέρα 16/03/2015 στο διαδικτυακό κανάλι ΠρομηθέαςTV με οικοδεσπότη τον κο Δαμιανό Βασιλειάδη. Συμμετέχουν οι Άγγελος Πιλάτης, Δημήτρης Χιωτακάκος και Στάθης Αδαμόπουλος.

1 σχόλια:

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18: 15 "καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666".

ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ=ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΟΧΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η Αγγλία προστατεύοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών της κατήργησε την ηλεκτρονική Ταυτότητα Κάρτα παρακολούθησης των πολιτών και τις βάσεις δεδομένων (δείτε το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=NSqQ8pRu9WY ). (Ακόμα και ένας "τρελός" δεν θα υπέγραφε την Ταυτότητά του χωρίς να μπορεί να δει το κρυπτογραφημένο περιεχόμενό της στο τσιπάκι=μικροεπεξεργαστή!)

100.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ (ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ http://www.orthros.eu/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=173&lang=el ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ 100.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΑΣΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ… ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ "ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ" (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΙΤΕ «Νέα Ταυτότητα, Κάρτα του Πολίτη, ΑΜΚΑ, Ἠλεκτρονική Διακυβέρνηση: http://www.orthros.eu/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1,%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7,%CE%B1%CE%BC%CE%BA%CE%B1.html ».

Εκπομπή για την Κάρτα του Πολίτη που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, Δευτέρα 16/03/2015 στο διαδικτυακό κανάλι Προμηθέας TV με οικοδεσπότη τον κ. Δαμιανό Βασιλειάδη. Συμμετέχουν οι Άγγελος Πιλάτης, Δημήτρης Χιωτακάκος και Στάθης Αδαμόπουλος https://www.youtube.com/watch?v=CRjauEpy77Q .
Πηγή: http://id-ont.blogspot.gr/2015/03/16032015.html

(ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ Ή ΑΘΩΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ;)


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (με πρόσχημα και την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς...) http://www.freevolition.gr/666.htm (συμπληρωμένο)

(ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΕΝΩ ΔΗΘΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ http://www.opengov.gr/ypes/?p=2559 ;)

Δημοσίευση σχολίου

top