Εχει κληθεί να καταθέσει στις 27 Μαρτίου-Στοιχεία για τη δολοφονία Γκιόλια.

Ο ανακριτής κ. Δημήτρης Φούκας καλεί τους πρώην υπουργούς κκ Πέτρο Μολυβιάτη και Γιάννη Βαληνάκη να καταθέσουν ως μάρτυρες στην υπόθεση διερεύνησης του «Σχεδίου Πυθία», το οποίο έχει καταγραφεί ως απόπειρα δολοφονία κατά του πρώην πρωθυπουργού κ Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μελετάται και η κλήση του πρώην πρωθυπουργού κ Γ. Παπανδρέου, ο οποίος περιέχεται επίσης στον κατάλογο των προσώπων που παρακολουθούνταν στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Οι κλήσεις αυτές συνδέονται με τον μάρτυρα - κλειδί που έχει εμφανιστεί στην ανάκριση και όπως αποκάλυψε το ΒΗΜΑ εμφανίζεται να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα τόσο  για το Σχέδιο Πυθία, τις παρακολουθήσεις του κ Καραμανλή την περίοδο 2007 - 2009 και τώρα δηλώνει ότι γνωρίζει στοιχεία και για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια τον Ιούλιο του 2010.

Το πρόσωπο αυτό είναι ποινικός κρατούμενος, έχει ήδη καταθέσει μία φορά στον κ Φούκα και την περασμένη εβδομάδα έστειλε υπόμνημα στον ανακριτή με το οποίο καταγγέλλει ότι τα πρόσωπα που τον στρατολόγησαν στην ομάδα παρακολούθηση του κ. Καραμανλή έχουν σχέση με μέλη της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» η οποία ανέλαβε με προκήρυξη την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Η μαρτυρία αυτή θεωρείται πολύ σημαντική, δίνει βέβαια νέα προοπτική στη δικαστική έρευνα, όμως ο ανακριτής είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός στη διασταύρωση όσων λέει το συγκεκριμένο πρόσωπο, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία. Ο ίδιος αρνείται ότι διέπραξε ποτέ τον φόνο για τον οποίο έχει καταδικαστεί.

Το ίδιο πρόσωπο καταγράφει γιάφκες στο κέντρο της Αθήνας μέσω των οποίων διακινούνταν την επίμαχη περίοδο όπλα και πυρομαχικά, ενώ δηλώνει ότι διαθέτει και στοιχεία για την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο ΑΤ της Αγίας Παρασκευής τον Οκτώβριο του 2009. Προσθέτει μάλιστα στο υπόμνημά του ότι θα φέρει και ντοκουμέντα για να θεμελιώσει τις καταγγελίες του για τις παρακολουθήσεις αλλά και όλου του σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας. Αναφέρεται επίσης και στην επίσκεψη του Τούρκου τότε πρωθυπουργού κ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας το 2010 όπου σύμφωνα με τον μάρτυρα - κρατούμενο στοχοποιήθηκαν δημοσιογράφοι και δικαστές, ενώ ισχυρίζεται ότι παραδόθηκε οπλισμός σε ομάδες ακροαριστερών ακροδεξιών, αναρχικών και άλλων.

Ο μάρτυρας λέει ότι την περίοδο που είχε εμπλακεί σε όλα αυτά αμείβονταν από τους «ανωτέρους» του, αλλά είχε πεισθεί ότι λειτουργεί για το κοινό καλό. Οπως λέει είχε ενταχθεί στη συγκεκριμένη ομάδα προσώπων το 2006, τις οδηγίες έπαιρνε μέσω σημειωμάτων από πρόσωπα που δεν γνώριζε και ότι οι σχέσεις τους διεκόπησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος ο συγκεκριμένος είχε σχέση με φύλαξη εταιρείας και κάποια στιγμή του ανατέθηκε να διερευνά κυβερνητικές ιστοσελίδες και να αναφέρει πληροφορίες που εντόπιζε σε αυτές.

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου έχει κληθεί ο συγκεκριμένος μάρτυρας για να ξεκαθαρίσει όσα καταγγέλλει και κυρίως για να προσκομίσει τα στοιχεία που διαθέτει. 
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα! Επειδή το ιστολόγιό σας το γνωρίζω εδώ και καιρό και όπως λέει και στον τίτλο του, που με βρίσκει σύμφωνο, "ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ" & "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" έχω να σας δώσω σχετικό πρόσφατο θέμα για να το δημοσιεύσετε και να ενημερώσετε με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο σας που σας παρακολουθεί και είναι ανενημέρωτος για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ψηφιοποίηση του προσώπου και την "κάρτα του πολίτη". Εφημερίδα της κυβερνήσεως αρ. φύλλου 29, 19 Μαρτίου 2015, νόμος υπ αριθ. 4320, κεφάλαιο 1 , άρθρο 3 με τίτλο "επιδότηση σίτισης". Γράφει "Η επιδότηση σίτισης παρέχετε με κουπόνια ή άλλον ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ για την προμήθεια ειδών σίτισης". Αυτό είναι δια της πλαγίας οδού θεσμοθέτηση της επιβολή της κάρτας ψηφιοποίησης του προσώπου στους ποιο ανήμπορους συμπολίτες μας και εμπεριέχεται στο πρόσφατα ψηφισμένο από όλα τα κόμματα της βουλής του νόμου περί ανθρωπιστικής κρίσης. Δηλαδή, για να το καταλάβει και ο πιο απλά σκεπτόμενος άνθρωπος, ψηφίστηκε από ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (που προέκυψαν μετά της εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015) ότι με κουπόνια σίτισης αλλά και με ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, αρά ψηφιακά με τσιπάκι, θα μπορούν να δίνονται από εδώ και μπρος τρόφιμα στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας στα πλαίσια της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης. Είναι η δεν είναι αυτό ψηφιοποίηση του προσώπου: Είναι ή δεν είναι αυτό το νομοσχέδιο με έμμεσο τρόπο επιβολής της κάρτας του πολίτη; Είναι ή δεν είναι η κάρτα του πολίτη η αρχή της ηλεκτρονικής σκλαβιάς των ανθρώπων στην απάνθρωπη κρυφή μέχρι στιγμής ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ. Λοιπόν αυτή ήταν η κερκόπορτα της επιβολής της κάρτας του πολίτη (της κάρτας της δουλείας στην νέα τάξη πραγμάτων) στον Ελληνικό λαό ξεκινώντας από τους πιο φτωχούς δηλαδή από αυτούς που λόγο της κακής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρέθηκαν θα έχουν τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις στην επιβολή της ηλεκτρονικής κάρτας της σκλαβιάς τους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΡΘΡΟ 3 http://attikanea.blogspot.gr/2015/03/3_23.html#more
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ,ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΑ ΑΝΑΛΗΤΙΚΑ -ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=l7ndymX33Z4

Ανώνυμος είπε...

[SOS] ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. http://asimpiestos.blogspot.com/2015/03/sos.html#more

Δημοσίευση σχολίου

top